Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tytärpuolen kaino toive: " Kun saisi olla koko perheen kanssa jouluna"

Vierailija

10-vuotias tytärpuoleni kysyi tänään, saisiko hän pyytää yhtä oikein isoa juttua lahjaksi. Hän haluaisi meidän kaikkien viettävän joulua yhdessä, koska hän haluaisi " edes joskus olla isän ja pikkuveljen kanssa jouluna" . Huoh. Voi meidän pientä.No, minäpä sitten otin puhelimen kauniiseen kätöseen, ja soitin mieheni exälle. Nyt on sitten koko jengi kutsuttu meille aatoksi, ex-vaimo, hänen poikansa sekä poika- ja tytärpuoleni. Että näin. Mieheni hiukan nikotteli, mutta oli sitten onnellisena mukana ideassa. Mitäköhän tästäkin tulee...Hyvältä tuntuu, ja tiedän että lapset ovat aivan onnessaan, samoin exäkin jolla kovin yksinäistä vain lasten kanssa jouluisin, mutta miltäköhän tuo minusta sitten ihan oikeasti tuntuu?? Ei aavistustakaan.Olenko minä ihan hullu?

Kommentit (14)

Hemmetti sen taloustieteenkin!

Ihan oikeesti noin hienoa tekoa en oo kuullu kenenkään tekevän AIKAAN!!!!Toivottavasti sun omasta joulusta ei nyt tuu ihan karseeta, vaikka varmaan lasten riemun näkeminen pelastaa monta hetkeä. Otat sitten vaikka Uuden Vuoden ihan sun ehdoilla, oot sen todella ansainnu.Nimi. avioeroperheen lapsi, joka ei ois voinu edes ajatuksissaan tollasta ehdottaa, puhumattakaan ääneen ja että se ois viel toteutunu

Olet ihana ihminen ja ajattele minkä lahjan tälle tyttärelle näin annat.Te aikuiset ihan varmasti selviätte yhdestä päivästä kunnialla ja tytölle se voi olla yksi elämänsä parhaita päiviä.

Ja onnekas on se mies ja kyseisen miehen lapset, jotka ovat sinut elämäänsä saaneet!terv

uusperheen äiti, jonka miehen suhtautuminen on vallan muuta

Ja viime jouluna oli vielä appivanhemmatkin syömässä.Hyvin se menee, jos joukossa ei ole ketään tasapainotonta tai viinaan menevää.Ja muistakaa, lasten takia. Joulu on lasten juhla.

mutta muistattehan, että aikuisten kyräilevä ilmapiiri näkyy ja tuntuu lapsillekin, jos sellaista meinaa ilmetä. pystyttehän viettämään sen yhden päivän/illan rauhallisesti ja hyvillä mielin, tai ainakin neutraalisesti.

oikein, oikein mukavaa joulua teille kaikille. teit ison hyvän teon!

Ei meillä ole kyräilyä, ei puolin eikä toisin. Mies vain pelkäsi, että sittenkin tuntisin oloni oudoksi, kun exä on paikalla. En kyllä usko. On siitä erosta jo niin pitkä aika, ettei tässä kukaan enää kaunoja kanna tai epäilyksen siemeniä elättele. Olisin oikeasti halunnut roudata koko jengin mökille vanhempieni luokse, ja hekin jo näyttivät vihreää valoa, mutta idea kaatui siihen, ettei ex-vaimolla olisi matkoihin rahaa, kun ei omaa kulkupeliä ole. Ja kaikkien lahjojen ja lasten kuskaaminen junalla keskelle ei mitään olisi aikamoinen show. Meillä sen sijaan on kyllä tilaa kaikille eikä välimatkaa ole kuin pari kilometriä.Odotan oikeastaan jo innolla tätä tulevaa juhlaa. Meidänkin pieni saa olla isompien sisarustensa kanssa tänä perhejuhlista parhaana. Ihanaa! Miksei tajuttu tätä aiemmin?Ap

Uusimmat

Suosituimmat