Seuraa 
Liittynyt17.9.2015


Meillä kolmekuinen muksu, jolle iltaisin nukahtaminen on käsittämättömän vaikeaa. Välillä uni tuli vasta 2-3 aikaan aamuyöstä. Nyt nukahdetaan jo puolen yön tietämissä, puolen tunnin vaunuheiluttelun seurauksena. Seuraava ongelma onkin sitten lapsen siirtäminen vaunuista omaan pinnasänkyyn nukkuvana. Tavoitteena olis kuitenkin että viimeistään 5vuotiaana osais nukahtaa omaan sänkyyn.. harjottelua voitais kyllä aloitella jo nyt vauvana!!??:)

alkujaan vaunuihin nukuttaminen oli ainoa mahdollisuus mahavaivojen takia, tärinä oli ainoa mikä rauhoitti itkun.Millä tyylillä voitais siis päästä vaunuissa nukuttamisesta siihen, että lapsi nukahtais itte omaan sänkyyn. Päivällä omaan sänkyyn nukahtaminen onnistuu satunnaisesti, alkuillan päikkäritkin omassa sängyssä ovat olleet mahdottomuus.. Pelkkää karjumista eikä voi oikeen puolen yön aikaan antaa huutaakaan, kun kerrostalossa asustetaan, enkä kyllä muutenkaan ole huudattamisen kannalla..

Kaiken maailman iltarituaalit pesuineen meillä on jo käytössä.Kertoilkaapa miten teillä on onnistuttu omaan sänkyyn siirtämisessä..

Tiedän, että jotkut lapset tottuvat siihen jo vastasyntyneenä, mutta mahavaivojen takia se mahdollisuus on jo maillä menetetty.sekavaa tekstiä, toivottavasti saitte idean..

Kommentit (6)

eli jos lapsi nukkuu hyvin vaunuissa, niin nukkukoon. Meilläkin on lapset nukkuneet vaunuissa yönsä, siihen saakka kun se oli turvallista. Esikoinen vaikeampana tapauksena vielä senkin jälkeen valjaiden kera. Noin 6 kk iässä oppi nukkumaan omassa sängyssään ja ajan 9 kk-2 v meni itse päivä- ja yöunille ilman mitään nukuttamisrituaaleja. Hieman yli kaksivuotiaana alettiin taas nukuttamaan.

Ap:lle en kyl osaa kauheasti auttaa mut yritä kokeilla ensin siten et nukutat syliin ja siirrät sänkyyn ja pikku hiljaa siit yrität opettaa omaan synkyyn itsekseen nukahtamiseen...Siihen voi myös auttaa se että annat lapselle sänkyyn mukaan vaikka oman paitasi (tai jokin vastaava) jossa on sinun tuoksusi...Meillä tapellaan kyl edelleen itsekseen nukahtamisen suhteen ku ollaan opittu kaikkea kivaa...-Girl- ja neiti 8kk+Tota,Siis onks toi xcsx nyt totaalisesti seonnu..!!

Joo, aiheeseen: Eli meilläkään ei noita mahakipuja kans oo ollu mutta tuli tällanen mieleen mikä meillä on tepsinyt (vauva nyt 3 kk) eli jos teillä sattuu olemaan mobile roikkumassa vauvan sängyssä niin laittakaa se soimaan. Kun on soinut loppuun, antakaa vauvan rauhassa nukahtaa itsekseen koska meillä siinä vaiheessa rauhoittunut musiikkiin ja hiljalleen nukahtaa itsekseen.

sessio=yhdyntä, tärinä=vibraattori.

Tarkoitus tulikin jo selitettyä aiemman vastaavan tyylisen viestin yhteydessä (viesti, jonka otsikko päättyi sanoihin 36rv).meillä tyttäressä myös jonkun sortin high-need- piirteitä, eli nukahtaminen ei ole ollut mikään yksinkertainen juttu. Lopetti rinnalle nukahtamisen n. 5kk:n iässä ja silloin oli pakko aloittaa omaan sänkyyn nukuttaminen. Laulaminen, silittely, kantaminen, unirätin tarjoaminen jne. lopulta kantoi hedelmää. Välillä huudettiin ja itkettiin, mutta sylissä kantaminen aina rauhoitti tilanteen. Olen myös sitä mieltä, että jos teillä helpoiten nukahdetaan vaunuihin, niin käyttäkää sitä konstia. Ei siis tarvitse antaa ympäristön ja asenteiden määritellä sitä, mikä on vauvan " oikea" paikka/tapa nukahtaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat