Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pientä kylppäriremonttia - hyvä firma?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Pähkäilen, mistä kaikkialta pyytäisin tarjousta. Näkyvien mainoskampanjoiden perusteella mielessä ovat Remontti-Alexi ja Rustholli. Mutta millaisiahan ne ovat ja mitä muita vaihtoehtoja on? Kaipaan siis ennen muuta hyviä kokemuksia - ja toisaalta kauhukokemuksia, mikä firma on toiminut aivan onnettomasti.Kyseessä olisi saunan pesuhuoneen / kylpyhuoneen / kodinhoitohuoneen uudistus. Tilaa vähän purettaisiin ja rakennettaisiin uudestaan: kylpyamme, toinen suihku, pienempi lavuaari ja sille kaappi, putkivetoja uudestaan. Laatoitustakin menee samalla uusiksi.Kokemuksia kaivataan, ettei kaikkea tarvitse kantapään kautta oppia! Mitä firmoja olette kokeneet / kuulleet hyviksi?

Kommentit (7)

Kylppäri on n. 20 vuotta vanha, pinta-alaltaan n. 6 m2. Se oli ns. peltikylppäri, eli laattojen takana peltilevyt, joka oli silloin 80-luvulla aika yleinen rakentamistapa.Meillä tehtiin seuraavat työt:

- lattia purettiin ja myös katto (vanha kuusipaneli)

- seinäkaivo muutettiin lattiakaivoksi (betonilattiaa porattiin melkein 2 työpäivää!)

- seinät porattiin täyteen reikiä (kuuluu tällaisen peltikylppärin laittamiseen, ihan oikeasti!) ja rimoitettiin ja levytettiin kovalla levyllä = uusi seinärakenne

- lattiaan asennettiin uusi sähkökäyttöinen lattialämmitys (myös saunan puolelle eli n. 4 m2 lisää), jonka päälle uusi lattiavalu

- vesieristys

- uudet laatat lattialle (n. 6 + 4 m2) ja seiniin

- kuultolakattu paneli kattoon

- uudet kraanat (perus Orat) ja suihkusetti

- uudet kalusteet, ihan peruskamaa kapea ryhmä + yksi ylimääräinen yläkaappi

- lasinen saunanoviSeinälaatat Pukkilan (tarjouksessa 15 euroa/m2), boordi Pukkilan 3 euroa kpl, lattialaatta italialainen (hyvällä alennuksella 23 eur/m2).Kaikki yhteensä 10 000 euroa (työt + materiaalit). Itse hankittiin laatat, kalusteet, hanat, saunanovi, pyyhekoukut ja lamppu. Muut firma hoiti.Koko homma kesti reilut 3 viikkoa. Ja kaunis on :-))Kiitos Sininen ovi -vinkistä! Juuri joku tuollainen perheyritys kuulostaa hyvältä. Alexista olen kuullut epämääräisiä huhuja, mutta huhujen paikkansapitävyyttä ei aina tiedä. Hoitiko Siniovi kaiken putki- ja mahd. sähkötöitä myöten, vai käytittekö sen lisäksi muita tekijöitä?Onko muilla antaa suosituksia tai kammotuksia? Kiitollinen olisin kaikesta, pienestä ja isosta vinkistä.

Mutta itse teetettiin täysi kylppärin uudistus Espoossa sellaisella Karjaalaisella firmalla kuin Remonttiliike Sininen Ovi. Todellakin voin suositella! Perheyritys, luotettavat työntekijät, super ammattitaito ja aikataulut pysyi!! Ja hinta oli melko kilpailukykyinen.

Esim. Olen kuullut paljon juttuja remontti-alexi firmasta. Hesan ja Oulun suunnalta yleensä kuullut vain negatiivista. Mietinkin sitä että nyt Tampereella ovat aloittaneet työnsä niin voivatko siellä tehdä muuta kuin hyvää jälkeä, koska aloitus ja maine on yritykselle tärkeätä.Heillä on omat " luottokumppanit" joiden kanssa ovat tehneet yhteistyötä vuosikaudet. Ja siis aina kun oli sähkö- tai putkimiehen hommia niin nämä tulivat paikalle prikulleen sovittuna ajankohtana, jotta taas saatiin töitä eteenpäin. Sähkö- ja putkitöistä tuli sitten omat laskut, kun eivät ole Sinisen Oven omia työntekijöitä.Kaiken kaikkiaan fiksun tuntuista porukkaa.

Tessanille kiitos tuosta vinkistä! Pyysin nimittäin tämän viestiketjun pohjalta " Sinistä Ovea" tekemään meille sen kylppärin ja kaikki sujui loistavasti. Aikataulut piti aivan täsmälleen, hinta oli se, mikä sovittiin ja ennen kaikkea työn jälki on todellakin erinomainen. Voin siis suositella muillekin!

Tessan:

Lainaus:


Mutta itse teetettiin täysi kylppärin uudistus Espoossa sellaisella Karjaalaisella firmalla kuin Remonttiliike Sininen Ovi... Ja hinta oli melko kilpailukykyinen.
Pystyisitkö Tessan hiukan valottamaan, mitä ko. firma siellä teidän kylppärissä teki, kuinka suuri pinta-ala ja paljonko homma tuli maksamaan? Ja kauanko hommaan kului aikaa?

Meilläkin (Helsingissä) kylppäri- ja saunaremppa etenee siinä vaiheessa, että teen purkutöitä ja pyytelen tarjouksia tekijöiltä eli olisi kosolti iloa tarkemmista tiedoista.

Uusimmat

Suosituimmat