Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Huomenia!Meillä on noin puolitoistaviikkoa käytetty Tutteli Plussaa ja nyt vajaan viikon kakka ollut vihreää liisterimäistä ja pahanhajuista. Ja tyttösellämme posket alkaneet punoittaa. Ajattelin ensin että johtui isin villapaidasta tai säiden kylmenemisestä tuo poskien punerrus. Voiko olla merkki Tuttelin sopimattomuudesta?Meillä aikaisemmin Nan, mutta vaihdettiin Tutteli Plussaan prebioottien takia, kun samanaikaisesti käytetään maitohappobakteereja. Meillä ollut kaksi antibioottikuuria korvatulehdusten takia reilun kuukauden sisällä, Tyttö on 3 kk ja masuaan huutanut alusta asti.Jatkakanko tuttelilla vai vaihdanko takaisin Nanniin. Kummassakin tapauksessa meillä itketään masua iltaisin..

Kootos etukäteen

Kommentit (3)

Kipaiseppa kolmonen ottamassa se unohtunut aamunappi....Ja sitten muille asiallisille keskustelijoille jatkoa:

Meillä on aivan ihana neuvolantäti jonka kanssa juttelin asiasta silloin ja hän sanoi että kannattaisi kokeilla korvikkeen vaihtoa.Ihan myös siltä varalta jos tuo korvakierre jatkuu niin nuo maitohappojutut auttaisi pientä masua voimaan paremmin. Ja nyt meillä on kanssa otettu käyttöön Disflatyl tipat joista on ollut selvästi iltasin apua.Tosin meillä tyttö on koko ajan kädet suussa, jätkyttää kaiken aikaa nyrkkejään ja ilmaa varmaan menee mahaan, eikös sekin voi aiheuttaa kakan värin muutosta?Meillä oli just 3kk neuvola, tyttö menee upeasti keskikäyrää, kasvaa nätisti ja iho on hänellä ollut alusta asti todella hyvä ja tasaisen värinen, siksipä tuo poskien punerrus alkoi askarruttaa..

että meillä mennään sekä rinnalla että pullolla.

Kun vaihdettiin siihen Tutteliin niin kaksi ekaa iltaa meni täysin ilman huutoa! Kuinka nopeasti olette huomannut jos joku korvike ei ole käynyt, hetikö vai muutaman päivän päästä?

myynnissä olevien vastikkeiden nimet. ja yrität johdattaa toisia noloon tilanteeseen, jossa he hyväksyvät virheellisen tuotenimen.Tavanomaista 90-luvun (koulu)kiusaamistyyliä, jota normaalit aikuiset ja nuoret eivät käytä. Aamulla töihin saapuessani kuulin lauseen: " näin saadaan sille mielisairaalapiste" . Edellisestä voisi päätellä tyylin taustalta löytyvän (kehitysviiveisen) henkilön jolle kaikenlainen testaaminen on tullut tutuksi, mutta testien sisältö ja tulosten tulkinta jäänyt epäselväksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat