Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kirjoitin jo tämän aiemmin lapsettomuus-palstalle:Onko muita yksineläviä n. 40-vuotiaita naisia liikkeellä, jotka ovat päätyneet/päätymässä hedelmöityshoitojen kautta raskauteen? Millaisia kokemuksia teillä on yksityisistä klinikoista (Väestöliitto, AVA)? Itse olen vasta " matkalla" äitiyteen, josta ei vielä tiedä toteutuuko se. Hoitoja ei ole vielä tehty, mutta marraskuussa olisi ensimmäinen inseminaatio.Kaipaisin keskusteluverkostoa jo synnyttäneiden, vauvaa odottavien sekä raskautta suunnittelevien kesken. Olisi ihana jakaa kokemuksia teidän kanssa. Kuinka teillä jo synnyttäneillä on sujunut muksun kanssa kaksistaan? Kertokaa ihan mistä vaan aihepiiriin liittyvästä.Olisi hyvä idea avata uusi keskustelulinkki pelkästään itsellisille naisille?

Kommentit (2)

rohkeudestasi. Päätöksesi vaatii hirmuisesti rohkeutta, mutta lapsen haluaminen on niin sisäänrakennuttu asia, ettei sitä voi muuttaa. Toivottavasti hoidot onnistuvat. Lapsen odotus, synnytys (hurjaa) ja kehityksen seuraaminen on hienointa maailmassa. Varmista, että turvaverkkosi on kunnossa - ja saat tarvitessasi apua. Välillä on kurjaa, ettei ole kumppania jakamassa asioita, mutta toisaalta välillä ei kumppania kaipaakaan (aikaa ei riitä muulle kun lapselle).

Kaikkea hyvää jatkossa!

Kyllä ensimmäinen lapsikin on hoidoilla aikaan saatu.

Oletko itse menossa hoitoihin mille klinikalle?

Mulla on mieletön halu tehdä raskaustesti jo vaikka tiedänkin ettei se vielä mitään näytä, tai siis näyttää varmasti negatiivisen. Mutta olen päättänyt sinnitellä maanantaihin asti.

No nyt tuo on jumissa pahvilaatikossa, kuulemisiin.Pepsis

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat