Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei,

Pohdiskelin tänä aamuna, kun mittari näytti muutamaa pakkasastetta, että minkämoisia kenkiä te muut käytätte kesä- ja talvikenkien välissä, siis lähinnä nyt kun ollaan joko juuri ja juuri pakkasen puolella tai sitten ollaan vähän plussan puolella.

Meillä liikkuvainen 3,5 vuotias ja tähän saakka olemme menneet lenkkarityyppisillä päiväkodissa, tänä aamuna en keksinyt muuta kuin Kuomat jalkaan....Mutta tuntuu vain, että milläs sitä sitten talvella pärjätään jos jo nyt on nuo Kuomat....?

Kommentit (5)

Olen laittanut tytölle jo tämän viikon talvikengät koska huomasin lenkkareiden olevan liian kylmät. Periaatteessa onhan kevättalvellakin +asteita ja pidetään talvikenkiä eli miksi nyt ei voisi laittaa? Kovemmilla pakkasilla lisää sitten villasukkaa sisään.

myös hieman talvikenkiä kevyempiä kalliita vettä pitäviä jalkineita.

Mainitsemasi talvikengät ovat kevyet ja useimmista lapsista miellyttävät käyttää, vedenpitävyys on sensijaan heikohko.

Tytöille iloisen väriset kumisaappat lienevät naisellisin vaihtoehto.Lenkkitossuilla ei selviä, yritin näet itse eilen kahlata sohjossa avokkailla. Lunta joutui kenkiin jokaisella askeleella.

ja loskakeleillä sellaiset " toppakumisaappaat" , jossa jalkaosa kumia ja varsi toppaa, lämmin vuori (ostin DinSko:sta, samanlaiset käytössä viime vuonna ja olivat hyvät).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat