Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Poika huusi koko elokuun joka yö 30min.- 2t. Sitten loppui syyskuun alussa ja viime viikolla esimerkiksi nukuttiin jo kokonaisia öitä. MUTTA pari yötä sitten huudot alkoivat uudelleen. Mitä tämä taas on? Poika on kananmuna allerginen ja astmaepäilykin on päällä, mutta nyt pitkään vaivannut yskä on poissa, joten sekään ei voi olla syynä. Onko se hammassärkyä? Kulmahampaat pilkistää yläosastossa. Voiko ne vaivata vaikka ne on jo puhjenneet?

Käyn töissä, joten yöhuudot eivät ole erityisen tervetulleita. Senkään takia. kertokaa viisaammat mikä syynä!

Kommentit (4)

mutta meilläkin harrastetaan yöhuutoja ja syy on todennäköisesti se että lapsi on juuri oppinut kävelemään ja puoliunessa nousee ylös kävelemään. Joskus menee muutama tunti että saa uudelleen unen päästä kiinni.Minä olen kotona lapsen kanssa, mutta silti yöhuudot ovat todella ikäviä niin lapselle kuin vanhemmillekin! Ja syitäkin huutoihin voi olla miljoona, ainakin meillä! Unen näkeminen, mahan kipristely, takahampaat yms...Jaksamista sinulle ja toivotaan yöhuutojen helpottavan.

meillä myös 1 v melkein 1 kk on alkanut huutaa uudelleen öisin. Puolitoista kuukautta nukkuin oikein nätisti koko yön. Sitä ennen ei kertaakaan yhtenäistä yötä.Hyvin ehdin jo tottua katkeutumattomiin yöuniin, joten yöheräily tuntuu tosi vaikealta. Meillä myös menee vähintään puoli tuntia ennen kuin nukahtaa uudelleen.Meillä parhaiten toimii kapalointi, eli kääräisen taaperon peiton sisälle tiukkaan pakettiin, siihen rauhoittuu parhaiten. Syy huutoon lienee hampaat vai voisiko vielä olla kävely (oppi kävelemään kuukausi sitten) Toivottavasti on kuitenkin ohimenevää!

Meillä samanlaista, nukkunut hyvin yönsä pari kuukautta ja nyt alkoi huudot. Nukkuu hyvin 21- 4 ( 5 ) sit nousee seisoon ja huutaa aivan hysteerisenä. Rauhoitteluun menee jopa tunti alkaa huutaan heti kun menee pois huoneesta. Tämän vuoksi aamut venyneet, epäilen syyksi tuloillaan olevia poskihampaita, toivottavasti menee pian ohi. Poika nyt siis 1v 2kk.

Ainakin meillä yhtäkkiä uudelleen alkaneet rikkonaisemmat yöt tiesivät hampaiden tuloa. Ja yöt rauhoittuvat heti uudelleen kun hampaita oli pukattu kunnolla muutama esille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat