Etelään 1,5 ja 4,5 -vuotiaiden kanssa tammikuussa? Egypti vai Lanzarote?

Vierailija

Onko kokemuksia? Mitä suosittelisitte näin ilmojen, hygienian, rantaelämän, syömisten, rattailla liikkumisen yms kannalta?

Kommentit (4)

Egypti on kehitysmaa johon matkustamalla tuet ainoastaan paikan marginaalista rikasta populaatiota. Levotonta, pommi-iskuja, ryöstelyä, hygienia TODELLA huono ym. On todella kauniit meren alaiset näkymät, mutta tuskin pääsette tuon ikäisten kanssa sukeltamaan.Lanzarote: On tosi kiva paikka lapsiperheelle, en välttämättä menisi Garmeniin kuitenkaan. Se eteläkärki on lapsipaikka ja siellä hotelli, Flamingos (Finnmatkat) on lapsiperheen unelma! Hyvä, edullinen ouhdas ruoka. Katseltavaa ei ole paljon, pieni kaupunki, mutta ranta on ihana samoin hotellin kaikki palvelut ovat +++++! Ihmiset on aika tylyjä Lanzarotella, mutta asiallisia kuitenkin.

Eli menisin tuon ikäisten kanssa vielä Kanarialle. Saattaa myös olla helpompi löytää syömistä Kanarialla, riippuen tietysti ovatko lapset tottuneet syömään vähän eksoottisempiakin ruokia.Itelläni nyt 4 1/2 vuotias ja ollaan vasta käyty Kyproksella ja huhtikuussa menossa Kanarialle. Sen jälkeen oiskin tiedossa Thaimaan matka, mikä ollaan jätetty väliin tähän mennessä ainoastaan pitkän lentomatkan takia.Egyptiin en ehkä uskaltaisi itsekään juuri noiden levottomuuksien takia, vaikka muuten olisi kyllä aivan upea maa käydä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat