Niinistöllä falski mainostemppu pressanvaalikampanjan avauksena

Vierailija

Olinpas pettynyt. Mikä idea tuossa nyt oli. Työläisen asialla... Räväkkä ja yllättävä se tietysti on, mutta kuinka tosissaan tuollaisen voi ottaa kukaan, joka mistään mitään tietää? Mediapeliä ja mainostoimiston nikkareiden konsteja saada huomio ja haloo. Halpaa!

Kommentit (12)

Vierailija

vaaliteemana työllisyyden nostaminen. Voiko tästä kliseisempää teemaa enää keksiä? Miten muka presidentti tähän vaikuttaa yksin? Tämä voisi olla vaaliteemana esim. eduskuntavaaleissa ja pääministeri kandidaatti voisi puhua näin, mutta presidenttiehdokas...Selvää yritystä saada demareiden äänet kun kokoomushan yleisesti ei ole mikään työväenpuolue.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Mitähän Halonen keksii?
Jossain leffassa tai tv-sarjassa olen joskus nähnyt auton kojelaudan päälle laitettavan pienen napatanssija-nuken, joka heiluu auton liikkuessa. Sellaisia nukkeja -Halosen näköisiä, tietysti- jakoon vaan :DJa toki myös lippalakkeja Halonen-brodeerauksella. Ehkä kävelysauvat myös?

Vierailija

Väittäisin, että " työväki" ei tule äänestämään Saulia, oli mikä oli, kun taas tällä kampanjallaan hän vieraannuttaa ihmisiä, jotka muuten häntä äänestäisivät aivan automaattisesti, koska he taas eivät tahdo " työväen presidenttiä" ja juuri sen takia olisivat Niinistöä äänestäneetkin.No, pakkohan häntä on äänestää, kun vaihtoehdot ovat mitä ovat, mutta ärsyttää.

Vierailija

Mielestäni Niinistön avaus oli moukkamainen ja tyylitön.Esimerkiksi valitus siitä, että Halonen ei ole itse henkilökohtaisesti tehnyt mitään työllisyyden parantamiseksi. Ensinnäkin se ei ole presidentin tehtävä suoranaisesti ja toisekseen, mitä presidentti sille edes voi tehdä, muuta kuin välillisesti?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat