Vierailija

Poikani 2 v aloitti juuri päivähoidon, ja eilen ensimmäisten loskasäiden tultua hoitajat kyselivat sadevaatteiden perän.Pojalle on ostettu tänä syksynä uudet reimatec vetimet,emmekä omista sadevaatteita. Sen vuoksihan olemme sijoittaneet vedenpitäviin vaatteisiin, ettei tarvitse erikseen kuriksia.Hoitopaikassa kuitenkin kaikkilla on oltava kurikset päällä kun märkää. Hoiitajien mukaan reimatecit kuitenkin päästävät läpi ja lapset kastuvat. Eikös sellainen Reima ole viallinen, väärin huollettu tai jo auttamattomasti liian monella lapsella jo ollut ja vahuuttaan haproitunut, jossa sulut eivät pidä?Mites teidän muiden lasten päiväkodeissa toimitaan ?

Kiukuttaa ostaa vielä kuriksit.. eivät nekään ilmaisia ole.

Sivut

Kommentit (41)

huoltaa ulkoilujen välillä. Ts. kurikset pystyy suihkuttelemaan kuivaksi ja kuivuvat päivälevon aikana, Reimatecit on pinnasta märkiä vielä iltapäiväulkoilun alkaessa ja siksi hankalammat pukea lapsen päälle.Itekin ihmettelin asiaa, mutta sitten kerran joudun tuon kokemaan kantapään kauta kun hain poika päiväkodista pois. Tylsä sellaista ulkopinnalta märkää on pukea päälle, vaikka se sisältä oiskin ihan kuiva.

hommata tarravaippoja, kun housuvaipat istuu niin paljon paremmin meidän tytön päällä. Ja se myös harmittaa, kun yksi toinen perhe joutui vaihtamaan kertiksiin kun pk:ssa ei hyväksytty kestovaippoja.

mutta hoidossa en ole vielä kertaakaan nähnyt, et meidän pojalle olis niitä kuravaatteita laitettu:( Ja 50¿ meni niihinkin. Ja kerran myös oli lenkkarit jalassa, vaikka kaatamalla satoi vettä. Kumpparit olivat eteisessä... Oli sitten kiva viedä poika litimärissä kengissä kotiin (kävellen oltiin vielä liikkeellä). Että jossain sitten näinkin päin.

pukuja: Jonathan, Lenne, Reimatec, Lassie, Catmandoo ym. Mitä nyt alennusmyynneistä on kivannäköisiä löytynyt. Vaikka puvut ovatkin kosteussuojattuja niin kyllä minä olen ollut hyvin tyytyväinen siihen, että päiväkodissa on kuravaatteet laitettu päälle rapakelillä. Puvut pysyvät siistimpinä, eivät tarvitse pesua niin usein (paljon pestäessä toppapuvut aina kärsivät) eli on helpompaa ja siistimpää. Lapsetkaan eivät kärsi niistä kurahousuista kunhan ovat vaan tarpeeksi reilun kokoiset etteivät kiristä puvun päällä.

Silloinhan asia on ok jos vain itse on lapsen kanssa, silloin voi pukea sitä mitä haluaa ja on itse vastuussa lapsesta.Päivähoidossa on asia eri. Lapset on hoitajien vastuulla ja jos hoitajat on sitä mieltä, että pelkkä kosteussuojahaalari ei riitä, niin silloin se ei riitä. Piste. Tälle voi olla monta syytä, esim. juuri se että päiväkodissa on vaikeaa säilyttää yltä päältä rapaista pukua, on helpompi toimia kurahaalareiden kanssa.Kannattaakin ennen isoja vaatehnakintoja kysyä, että miten päiväkodissa suhtaudutaan ko. vaatteeseen ja tarviiko sen kanssa kurikset. Jos tarvitsee, niin ehkä kannattaa ostaa halvempi puku ja kurahousut.Meillä on Lassien Supratec sekä välikauteen että talveen ja hyvin on toiminut. Hoidossa laittavat kurikset päälle, vaikka kotona en käytä (kun se puku on myös kosteussuojattu). Kuitenkin tuo Lassie on paljon halvempi kuin Reimatec, joten ei mene ns. rahaa haaskoon, vaikka hoidossa onkin kuravaatteet päällä.

Eiköhän ihan maalaisjärkikin sano, että jos maa on mutainen, kannattaa laittaa kurahousut. Haluatko sinä viedä auton penkille tai bussiin lapsen, jonka vaatteet on mutamössössä? Eri asia on sitten märkä luminen keli, jolloin vaatteet ei kuraannu. Meidän 3v lapsella on Reimatecin välikausi- ja talvihaalari, mutta ei tulisi mieleenikään olla laittamatta kuriksia jos on ihan kaamea keli. En minä ainakaan halua mutaista haalaria roikkumaan meidän naulakkoon, mielummin kiskaisen ne kurahousut pois ja pesen ne kuin että pesisin sen haalari joka kerta käytön jälkeen.

Päiväkodin henkilökunnalta, pojalla reimatec toppapuku, ja olin tosi tyytyväinen kun toissapäivänä olivat laittaneet kurahousut päälle. Kurikset pois ja huuhtelin ne valmiiksi päiväkotiin. Melko puhdas poika turvaistuimeen.

en todellakaan hanki lapselleni Reimatec pukua itseni takia vaan lapsen mukavuuden takia. Mulle on yks lysti näkyykö merkki vai ei. Kurahousuja en pue sen takia KUN EI TARVITSE!! Onko se niin vaikea käsittää, häh? Vai mikä vaivaa, kateusko?

Meidänkin päiväkodissa laitetaan joka lapselle kurahousut, olipa reimatecit tai muut haalarit. Jos ei ole omia mukana, niin sitten laitetaan päiväkodin lainakurikset.Mikä ihme siinä on niin hemmetin vaikeeta tajuta, että VAIKKA ne reimatecit pitäisikin vettä, vaikka ne ois oikea sukelluspuku, niin silti kaikkien kannalta on fiksumpaa käyttää myös niitä kurahousuja. Ne on päiväkodin henkilökunnalle helpommat huoltaa (joo ovat palveluammatissa, mutta eikö heidätkin voisi ottaa huomioon), ja lapsen kannalta paremmat, koska kyllähän sitä voi jokainen kokeilla, miten nopeasti esim. vaate kylmenee ja jäätyy jos menee kostealla vaatteella pakkasella ulos. Vaikka se kuinka olisi sisältä kuiva.Meilläkin on tällä hetkellä Reimatecit, tosin suulaiselta saadut vuoden vanhat. Hyvä haalarihan se on, ei siinä mitään. Mutta ei sitä nyt tarvitse miksikään jumalaiseksi ilmestykseksi kuvitella.

En mä ainakan tykkäis ulos mennessä pukea takkia, joka on ulkoa märkä vaikka sisältä olisikin kuiva. Kyllä se kosteus jotenkin kylmentää. Mielummin valitsisin kuivurilämpimän ja kuivan puvun.

jonkun lapsen päiväkodissa sellainen käytäntö, että välikausi-Reimateciä käytetään lähes aina ilman kuriksia erittäin kosteallakin säällä?No, ei varmaan paikalla ketään, koska ne mutsit on töissä tienaamassa.

mahtaa olla kivassa kunnossa Reimatec-lasten turvaistuimet kun suoraan lammikosta pistetään autoon istumaan. Tietty nyt joku sanoo, että istuimen voi suojata vaikka pyyhkeellä. Mut eiks oo sama asia jos suojaa sen haalarin kurahousuilla niin voi päiväkodista haettaessa ottaa vaan ne kurikset pois ja laittaa puhtaan lapsen autoon? Niin no, pyyhe turvaistuimen päällä on varmaan parempi juttu, kun sitä ei nää niin moni.

Jokaisella lapsella on oltava kuravaatteet päiväkodissa. Vedenpitävä asu ei ole sama kuin kura-asu, sillä vaikka se pitäisi vettä, se luonnollisesti likaantuu. Meinaatko, että hoitajat suihkuttavat Reimatecin ulkoilun jälkeen niin kuin kuravaatteille tehdään? Tällöinhän asu ei ehdi parissa tunnissa kuivua, kyllähän lahkeista menee vesi sisään jos se suihkun alle laitetaan ja kun pukua ei voi laittaaa kuivuriin, se on märkä kun pitäisi lähteä ulos. Kokemuksesta voin kertoa, että mikään vedenpitävä asu ei korvaa sadepukua. Eräässä päiväkodissa oli juuri Reimatec-äiti joka sanoi että kuriksia ei tartte että puku pitää vettä. Ei laitettu sitten ulos kuriksia, ja päivän päätteeksi lapsen puku oli savimössöstä ruskea. Kyllä tämäkin äiti muutti mielipidettään kun tuli hakemaan lasta kotiin. Päiväkodissa ulkoillaan säällä kuin säällä. Ja säästäähän se pukuakin jos sitä ei tarvitse joka käytön jälkeen pestä!

Sen takiahan ne Reimatecit on ostettu että ei muita tarvii! Ei kai niitä kukaan hullukaan muuten ostaisi. Siksi, että on helpompaa, lapsella, itsellä, hoidossa. Helppo pukea ja lapsen helppo liikkua.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat