Vierailija

Heräsin aamulla siihen, että keittiön liesituulettimen yläpuolelta kuuluu epämääräistä, todella kovaäänistä rapinaa ja ikäänkuin jyrsimisen ääntä. Meillä on ilmeisesti hiiriä - tai vielä pahempaa; rottia - ullakolla. En uskalla avata käyttöullakon luukkua, vaan odottelen p..t housussa että mies tulee kotiin ja käy tarkistamassa tilanteen. KÄÄK! Miten hiiristä pääsee parhaiten eroon?? Onko perinteinen hiirenloukku paras keino? Ja vielä tarkennuksena, emme asu missään vanhassa maalaistalossa, vaan pari vuotta vanhassa omakotitalossa.

Kommentit (8)

Piti hiiret yhden talven poissa eli ei yhtäkään hiirtä ollut koko talvena, vaikka normaalisti niitä on koko talven jatkuvasti. Seuraavana syksynä karkoitin ei tuntunut enää tehoavan. Nyt olen laittanut sen takaisin seinään eikä ole hiiriä ollut. Pientä rapinaa on kuulunut muttei näkösälle ole tullut. Tiedä sitten onko karkoitin ne karkoittanut.

Tänä vuonna ollaan sitten ihan kiltisti käytetty hiirenloukkuja. Toistakymmentä raatoa on jo kannettu pihalle, mutta rapina on selvästi vähentynyt. Ikävä kyllä taas toissa yönä kuulin. Pitää vaan vielä viritellä loukkuja. Me kyllä asutaan viljapellon laidassa, joten ehkä täällä on vähän tavanomaista enemmän hiiriä.

Kissaa emme varmaan ainakaan vielä ole hankkimassa - mieheni inhoaa kissoja ;)Mutta tuo hiiribaari oli varteenotettava vinkki! Saakohan niitä ihan rautakaupoista..?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat