Uuniperunoihin pitäis saada kinkkutäyte! Onko kellään reseptiä?

Vierailija

Ja mitä olette tarjonneet lisäksi

Kommentit (11)

Vierailija

Uuniperunat II



gluteeniton

(6 annosta)

Valmistusaika: yli 60 min

Vaikeusaste: helppo



6 kpl perunaa

2 rkl Bertolli classico oliiviöljyä

1 tl suolaa

0,5 tl oreganoa



Täyte 1:

3 dl Becel majoneesia

100 g kinkkusuikaleita

3 tl Turun Sinappia

0,5 kpl purjosipulia

0,5 tl mustapippuria



Täyte 2:

3 dl Becel majoneesia

200 g savukalaa

0,5 dl tilliä

1 rkl tomaattisosetta

1 prk ananasmurskaa

0,25 tl sitruunapippuria

0,25 tl valkopippuria





Pese perunat ja kuivaa talouspaperiin. Vedä perunoihin ristiviillot. Leikkaa foliosta 6 palaa ja voitele ne öljyllä. Ripottele folioille suolaa. Paista peunoita 200 °C:n lämpötilassa reilun tunnin ajan. Valmista kinkkutäyte: sekoita majoneesin joukkoon kinkkusuikaleet, sinappi ja hienonnettu purjo. Mausta mustapippurilla ja oreganolla. Tarjoa uuniperunoiden kanssa. Valmista savukalatäyte: sekoita majoneesin joukkoon paloiteltu savukala, hienonnettu tilli, tomaattisose ja ananasmurska. Mausta pippureilla. Tarjoa uuniperunoiden täytteenä. Valmista savukalatäyte: sekoita majoneesin joukkoon paloiteltu savukala, hienonnettu tilli, tomaattisose ja ananasmurska. Mausta pippureilla. Tarjoa uuniperunoiden täytteenä.

Vierailija

Mutta mies kaipasi kyllä jotakin tuhdimpaa rinnalle. En kyllä tiedä, mikä sopisi. Oma vatsa tuli tuosta täyteen. Olisiko joku salaatti hyvä?

Vierailija

Kinkkutäyte

150 g palvikinkkua

2-3 kypsää tomaattia

1 ½ dljuustoa raastettuna

1 prk kevyt Crème Fraiche

yrttejä, esim. oregano, basilika

1 tl hunajasinappia tai rakuunasinappia

½ tl Italialaista salaattimaustetta



Kuutioi kinkku ja tomaatit pieniksi kuutioiksi ja lisää ne juustoraasteen kanssa crème fraichen joukkoon. Lopuksi mausta sinapilla ja yrteillä.

Vierailija

Isohkoja perunoita (esim. Rosamunda)



Kinkkutäyte:

2 dl Juustoportin Kermaviiliä

100 g Juustoportin Feta -juustoa

200 g palvikinkkua

100 g purjosipulia

1-2 valkosipulin kynttä

1 rkl sinappia

ripaus sokeria















Kypsennä alumiinifolioon käärittyjä perunoita 200 °C uunilämmössä noin tunti. Tee perunoihin ristiviillot ja annostele niille täytettä.



Tee kinkkutäyte hienontamalla kinkku ja purjosipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita aineet keskenään ja anna vetäytyä kylmässä ennen tarjoilua.









Vierailija


100 g hienonnettua herkkukinkkua

2 dl kermaviiliä

1/ 2 dl kurkkusalaattia

2 rkl hienonnettua punasipulia

mustapippuria

suolaa

Sekoita ainekset kulhossa ja anna vetäytyä jääkaapissa tarjoiluhetkeen. Tarjoile uuniperunoiden täytteenä.

Vierailija

100 g kypsää kinkkua

100 g valkosipulilla maustettua tuorejuustoa

hiukan maitoa

½ maustekurkkua

½ nippua persiljaa



Leikkaa kinkku ohuiksi viipaleiksi ja sitten niin pieniksi kuutioiksi kuin saat. Hienonna leikkuulaudalla myös kurkkua ja persiljaa. Yhdistä kaikki ainekset ja vaivaa seos tasaiseksi. Lisää maitoa niin paljon, että seos on kastikemaisen pehmeää.

Vierailija




1 prk maitorahkaa

100 g savukinkkua pieninä kuutioina

1 pieni tlk ananasmurskaa liemineen

½ tl suolaa



Pese perunat harjalla huolellisesti, jotta ne voi syödä kuorineen. Kääri perunat alumiinifolioon tai laita ne esim. teräsvuokaan. Pistele perunat haarukalla. Kypsennä 200 asteessa reilu tunti tai kunnes perunat ovat kypsiä. Valmistä täyte sekoittamalla hienonnetut aineet muiden ainesten kanssa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat