Etelän ihmiset taas kolaroineet oikeen urakalla :D

Vierailija

Miksi te ette osaa ajaa kun vähänkin tulee liukasta?

Kommentit (27)

se ei ole mikään vitsi että ruuhka-suomessa liikenne on erilaista kuin muualla. Itse olen aina asunut Jyväskylän seudulla ja täällähän on tietenkin paljon vähemmän liikennettä.Kai se johtuu siitä, että itselle on nyt tullut niin paljon ajokokemusta iän myötä. Olen tajunnut, että kun on tosiaan paljon autoja ja teiden kapasiteetti ei niille riitä, niin ongelmiahan siitä seuraa. Ja vaikka toki varmasti myös etelä-suomalaisilla kuljettajilla on korvien välissä vikaa siinä kuin muuallakin suomessa ajelevilla, niin joskus voi vaan tulla semmoisia tilanteita että yhtäkkiä kaikki ovat vaan siinä samassa liemessä. Kuten se viimetalvinen kauhea kolarisuma, joka johtui ruuhkasta ja pahasta kelistä.

todennäköisyys on että nämä autot eivät kauhasti kolaroi. Eihän uutiset kerro näistä poro-poro kolareista niin suuresti, ehkä paikallisen s-marketin ilmoitustaululla kerrotaan että taas se Jorma ajoi kännissä naarurin (70 km päässä asuva) Hilman kanssa yhteen. Molempien porot joutuivat teuraaks.

Kuulostat tosi sairaalta, on vähän elokuvamaailma sekoittanut kenties todellisuuden tajua?Väitän, että väestöön määrällisesti suhteutettuna pohjoisessa on samanverran juntteja kuskeja. Mä olen H:gistä, enkä ole koskaan kolaroinut enkä tunne ketään joka olis täällä syksyn liukkaiden aikaan kolaroinut.Enkä ole onnellinen tai iloinen jos joku kolaroi, oli sitten etelästä tai pohjoisesta.

liukkailla. Eiks siellä pohjoisessa jossain teinit ajaneet autonromuilla metsään, taisi olla kesäkumit alla ja liian raskas kaasujalka. Takakonttiinkin olivat vielä muutaman kaverin laittaneet. ÄLY HOI.

Pohjoisen ongelma taitaa olla ne joka kylässä ja kunnassa asuvat arivataset ja kaikenlaiset kotioppineet rallikuskit, jotka sitten vetävät mutkat suoriks.

en edes usko kenenkään täältä päin haukkuvan eteläläisten ajotyyliä, täällä on niin mukavia ihmisiä:)

Todennäköisesti se eteläläisten haukkuja löytyy paljon lähempää kuin arvaattekaan. Meillä lappilaisilla kun ei ole mitään esim. Helsinkiläisiä vastaan. Pitäisi haukkujankin uskaltaa reilusti laittaa oma asuinpaikka esille, ettei koko Suomi saa haukkuja siitä, että jossain asustelee yksi ääliö joka nauraa ihmisten onnettomuuksille.

Vittu olet ap sairas ku pitää oikein isodeen kera hehkuttaa kolareita! Kyllä muuttu mun käsitys pohjosen ihmisistä. Pakene tunturille v***n harakka.

taidatte vaan haluta ärsyttää. Jokainen tietää, että täällä kulkee tsiljoona kertaa enemmän autoja kuin jossain perä-hikiällä. Ja sitä paitsi, pohjanmaa on helsingistä katsottuna pohjoisessa, aivan kuten on esim riihimäki.

Suurin osa täällä etelässä asuvista on kuitenlin kotoisin pohjoisemmasta ja mä luulen ihan oikeasti että ne pohjoisemmasta tulleet ei vaan tajua sitä että täälläkin voi tulla lunta suht aikaisin. Siispä kolaroivat tuolla kesärenkailla.Ne taas jotka ovat asuneet täällä kauan/ikänsä TIETÄVÄT että tää on jokasyksyinen ilmiö ja osaavat siihen varautua.

Suhaavat sitten viikonloppuisin kotiin jänkäjoonaalle kaasu pohjassa.

Ne poronpurijat juuri täällä etelässä ajavat kuin viimeistä päivää, kun mie siell kotipuolessakin ajoin siin maitolavan kohdalla just samalla tavalla ja eihän sieltä mutkan takaa kukaan tullut viime viikollakaan. Niinhän niitä kolareita juuri syntyy.

sattui naapurissa asuvalle perheelle, ja he ovat muuttaneet tänne etelään viime huhtikuussa Torniosta. Että silleen.

Onneksi heille ei muuten itselleen käynyt mitään, romuttivat vain auton ja katuvalon.

Vierailija:

Lainaus:


Eiks siellä pohjoisessa jossain teinit ajaneet autonromuilla metsään, taisi olla kesäkumit alla ja liian raskas kaasujalka. Takakonttiinkin olivat vielä muutaman kaverin laittaneet. ÄLY HOI.

Pohjoisen ongelma taitaa olla ne joka kylässä ja kunnassa asuvat arivataset ja kaikenlaiset kotioppineet rallikuskit, jotka sitten vetävät mutkat suoriks.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat