Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kaikkihan tietävät minkälainen on teinipissis, mutta minkälainen on tätipissis eli keski-ikäinen nainen joka on viimeisen päälle laitettu ja muodin mukaan puettu. Minä ainakin näen heitä kaupungilla, näkevätkö muut?

Tuntomerkkejä ovat: paksu ja virheetön meikki (mielellään kirkas huulipuna), viimeistä karvaa myöden värjätyt hiukset, pintamuodin mukaiset vaatteet (tädin varallisuudesta riippuen halvasta tai kalliimmasta päästä), tärkeää on että vaatteet ovat tiukat ja peittävät SEKSIKKÄÄSTI hoikan tai tavallisemmin hieman pullukan vartalon. Myös tuoksusta tuntee jo kauas tätipissiksen, lempituoksua on käytetty reippaasti ennen kaupungille lähtöä. Kaikesta tälläytymisestä huolimatta tätip. antaa vähän bimbon vaikutelman. Tätipissis liikkuu usein samanhenkisen ystävän kanssa ja kotona odottaa poikaystävä jolla on ponnari ja joka kiinnittää myös paljon huomiota ulkonäköönsä.

Muita tuntomerkkejä?

Kommentit (12)

Eikö teinipissiksistä puhuttaessa se olennaisin kriteeri (mistä nimikin on tullut) ole siiderin lipittely yms...? Noi " tätipissikset" on usein itsestään varsin hyvin huolehtivia, ei ne muuten voisi enää olla sellaisessa kunnossa keski-ikäisinä.

Pukeudun farkkuihin,toppiin,hameisiin,housuihin.Mutta ikinä en tweed jakkupukuun,täti ikäisille tarkoitettuihin hameisiin,paitapuseroon," lipoveriin" .

Käytän pieniä,keskikokoisia ja suuria korvakoruja,suosin värikkäitä huiveja,korkeita kenkiä,matalia nuorekkaita kenkiä.En ikinä avokkaita,joissa 2-4cm paksu korko.

Ja ikää on 28-vuotta...

Ja kyllä,tunnustan juon siideriä baarissa.Toivo vissiin menetetty?

hieman epäsiisti (siis omasta mielestään viimeisen päälle laitettu) teinipissismäisesti pukeutuva (liian lyhyet hameet, kireät avonaiset topit jne) ja tukka yleensä pitkä/puolipitkä ja blondauksesta hamppuuntunut.

Ovat todella naurettavia yrittäessään olla nuorekkaita kun todellisuudessa pitäisi alkaa näyttämään aikuiselta ja ottaa ikä vastaan arvokkaasti.Yäk yäk yäk!

Uusimmat

Suosituimmat