Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Heissula pitkästä aikaa, laiskuri-Angelinakin pinoutuu...

Juups, eilen oli np-ultra ja otettiin myös se seerumiseulonta. Verinäyte lähti Kuopioon tutkittavaksi ja mikäli siitä todetaan kohonnut riski lääkäri soittelee, mut jos mitään ei kuulu kaikki ok. Siispä kovasti toivon ettei puhelua tule =).

Elikkäs kätilö ultrasi n 1/2h ajan. Siellähän se nökö köllötteli aluksi umpiunessa " kasvot kameraan päin" , joten ei heti pystytty mittamaan turvotusta. Sitten veitikka vihdoin heräsi ja alkoi esitellä kaikkia hienoja osaamiaan temppuja ;), oli ihan hassu vauva!!!

Turvotus oli vähäistä, 0,8mm. Pituutta (pää-perä) oli jo lähes 6cm. Ja muutenkin kätilö kertoi kaikkien mittojen ja tarkkailujen perusteella kaiken olevan kunnossa, tai niinkun nyt näillä viikolla voidaan arvioida. Ainoastaan toisen munuaisen sai kuviin, muta sanoi et joskus ei viekä saada kumpaakaan.

Tänään pääsenkin jo lääkärinneuvolaan. Piti olla vasta ens viikolla, mut tohtoreiden virkistyspäivän vuoksi aikaistettiin viikolla. Eipä haittaa yhtään =).Miten varmaan tietoa on tuo, et tytöillä turvotusta olisi enemmän kuin pojilla???? En oo ite kuullutkaan... Mietin vaan, kun kakkonen tyttö ja turvotusta oli n.3mm ja se todettiin sillon ihan normaaliksi eikä jatkotutkimuksia ollut. Nyt siis huomattavasti pienempi arvo, joten poikako tulossa???!!! Hassua, on itellä nimittäin vahva tyttö olo, johtuen tämän alkuraskauden samankaltaisuudesta tuohon edelliseen verrattuna. Mutta eipähän sitä tiedä varmaksi kuin vasta sitten kun vauva syntyy.

Hirveesti " pakottaisi" selvittää sukupuoli, mut toisaalta haluan säilyttää jännityksen loppuunsaakka niinkuin aiemminkin. No, jos en saa rakenneultrassa suutani auki, niin sitten mennään " tiedottomana" synnytykseen. Olipahan sekava sepustus....Typy: meillä kotona vähän samalla lailla, et parisuhde jäänyt viimeiselle sijalle kaiken muun pakollisen hoidettavan keskellä, mikä on kyllä tosi harmi. Mies tekee iltapainotteisesti duunia ja vihdoin kun se kotiutuu oon ite jo päivän aherruksesta niin puhki, et hyvä kun jaksaa moikata. Hyppääppä siinä sitten vielä vällyihin...krooh..." sano kun oot lopettanut, niin voin kääntää kylkee" ... Ei vaan, kyllä me on yritetty muistaa myös itsemme ja toisemme ja odotetaan kärsivällisesti, et raskaudessa tulee vähän seesteisempi aika ja toivottavasti virtaakin tulee, kunhan pahoinvoinnista pääsee kokonaan eroon.Vielä semmosta, et tuolla sairaalassa laskevat viikot kyllä ihan eri tavalla kuin neuvolassa: mulla kuukautisten, omien ja neuvolan laskujen mukaan eilen oli tasan 12, mut Hyvinkäällä laskivat 12+1 ja ultra anto 12+2. Siis eihän noilla parilla päivällä oo mitään merkitystä, mut vaan ihmettelin.Angelina rv 12+ jotain

Kommentit (2)

Onneksi olkoon hyvistä ultra-uutisista! minäkin odotan että pääsen kattomaan jos siellä asustelee ketään!stressaantuneena tielasin sit ajan yksityisel. ens viikon tiistaina pääsen katsomaan et jos kaikki on hyvin. jotenkin se helpottaa jo nyt tieto ettei tarvii olla niin kauan enää epätiedossa. on vaan vähitellen tullu semmonen tunne et kaikki ei oo hyvin. pakko saada tietää.my_selene rv 9+

Uusimmat

Suosituimmat