Täällä on rasittavia ihmisiä, jotka eivät ymmärrä lukemaansa :(

Vierailija

Lukevat kai pää höyryten ja ymmärtävät asiat tahallaan väärin. Eivätkä ymmärrä, vaikka vääntäisi rautalangasta. Onneksi kaikki eivät ole samanlaisia!

Kommentit (5)

Se on juuri tämän kirjoitetun tekstin ongelma. Kun keskustellaan usein asioista, jotka herättävät tunteita (ja joihin yleensä on joku näkemys ennestään), niin on helppo ymmärtää lukemansa väärin (tahallaan tai tahattomasti). Kaikkea lukemaansa ja kuulemaansahan kuitenkin suodattaa oman ajatusmaailmansa läpi. Lisäksi kirjoittamalla on hankala tuoda esiin täysin omaa mielipidettään, koska kirjoitettu kieli on pakosti jäykkää ja aina jää jotain sivulauseita sanomatta. Vivahteet puuttuvat tekstistä kokonaan, samoin ilmeet > eipä ihme jos tulee vikatulkintoja :-)

Mutta kun ei auta, vaikka yrittää käyttää hymiöitä ja lainausmerkkejä, kun kaikki tulkitaan kuin ei niitä olisikaan. Pinna meinaa palaa, mutta en silti viitsi enää nostaa yhtä ketjua ja yrittää vielä kerran selittää. Täytyy vain ajatella, että toope mikä toope eikä tajua, vaikka tekisin mitä... :(

Mutta kun sille ei voi mitään. Jos vastapuoli haluaa olla hankala ja ymmärtämättä, niin minkäs teet. Silloin ei voi muuta kuin antaa periksi ja kihistä itsekseen :-)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat