Paljonko teillä on asunnon neliöt jaettuna henkilömäärällä. Meillä 25 eikä riitä mihinkään!!

Vierailija

Sivut

Kommentit (44)

Itseasiassa olenkin juuri keittiöstä ehkä onnellisin. Teemme paljon ystävien kanssa ruokaa ja keittiö on todella tilava. Siinä on iso saareke, jonka ympärille mahtuu juttelemaan ja istumaankin. Saareke on 3 m pitkä. Kaikki tasot ovat 80 cm leveitä (suosittelen kaikille) ja pöydillä ei ole mitään esineitä tai koneita, kaikki kätketty laatikoihin, joissa mm. sähköpistokkeet. Kaappeja on yksi lattiasta kattoon rivi, muutoin kaappeja ei ole vaan tavarat ja kuiva-aineet säilytetään vetolaatikoissa. Missään ei ole vetimiä ja kylmäkoneet on integroitu ovien taakse. Tasot ovat rosteria. Niin, ja keittiössä on myös kaksi oleskelunojatuolia baarijakkaroiden lisäksi sekä 12 hengen pöytä:-)Oho, innostuinpa mutta oli kiva kun joku on kanssani samoilla linjoilla keittiön suhteen. Koko keittiön suunnitteli mieheni tehokkuuden ja toimivuuden sekä siistinäpidon ehdoilla, minä hyväksyin ainoastaan värit ja materiaalit, luotan häneen täysin ja kyllä kannatti:)

On aika iso ero nimittäin lasketaanko juttuun mukaan kaikki autotallit, varastot ja kellarit ulkoseinämittojen mukaan vai vaan asuinkäytössä olevat m2. Meillä asuinpinta-alan mukaan 36m2/hlö

hyvin mahtuu, enemmänkin voisi olla. Aika samoissa ollaan pysytty, ennen toista lasta ja nykyistä asuntoa neliöt per nenä oli 33.Mies haaveillee meillä isommasta talosta... niin, eikä se koskaan siivoa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat