Vierailija

Kommentit (9)

Miehen sisko on ihan kamala stressaaja ja neuroottinen ja tuntuu, ettei sillä ikinä ole asiat hyvin. Ei aina jaksa kuunnella valitusta ja itkua.. Oikeasti sillä on hyvä opiskelupaikka alalla, missä haluaakin työskennellä (lääkis) ja muutenkin elämä aika hyvin.

Olemme miehen kanssa olleet 8 vuotta yhdessä ja siitä puolet naimisissa, mutta mieheni siskoa en tunne. En ole juurikaan tekemisissä. Nämme häntä anoppilassa, mutta en juttele hänen kanssaan oikeastaan ikinä. Voisi olla mukavakin, mutta tosiaan, en tiedä. En tiedä, miksi asia on näin. Välillä harmittaa, mutta minkäs teet.

Onneksi ei juurikaan tarvitse olla tekemisissä hänen kanssaan. Ei oikein ole saavuttanut mun luottamusta tai arvostusta...

Mieheni sai viimeksi sisareltaan synttärilahjaksi partaveden, joka oli näytepullo (merkattu pulloon) ja jonka sisko oli saanut hajuvesikaupassa työskentelevältä tuttavaltaan ilmaiseksi....

Tulee meille käymään (3 tunnin ajomatka), jos majoitetaan meidän 60 neliöisessä kaksiossa tai kustannetaan hotelli.

Ei vieläkään ole oppinut kirjoittamaan mun etunimeä oikein (mies ja minä ollaan oltu yhdessä 7 vuotta), eikä koskaan muista mun synttäreitä mitenkään. Me tietenkin ostetaan aina jotain sen synttäreiksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat