Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

meidän poitsu 7kk on nyt parisen viikkoa joka yö itkenyt vähän väliä.Pahimmillaan puolen tunnin välein.Pisin yhtäjaksoinen unipätkä on 4 tuntia.Itkee,ja kun laitan tutin suuhun niin jatkaa unia,mutta taas hetken päästä itkee.Mistä tämä johtuu?onko vinkkejä?olen koittanut kapaloida,mutta eihän se siinä pysy,kun pyörii kuin hyrrä siellä sängyssä.Ennen tätä yöheräilyä on poika nukkunut 2kk lähtien 9-7 putkeen,7 aikaan syöttö ja unet jatkuu klo:10 asti. nyt:klo:9 nukkumaan ja viimeistään neljältä alkaa ruokahuuto.Syötön jälkeen jatkuu sama itkeskely 9-10 saakka.

Ennen yöunia annan iltapuuron sekä 150ml maitoa.päikkärit ovat 11.30-13 sekä 16.30-18.alan jo todella väsyä,kun ei saa kunnolla nukuttua,voisitteko antaa vinkkejä,mistä tämä johtuisi tai miten yöitkut saisi vähentymään.Kiitos tuhannesti!

Kommentit (1)

Viime aikoina se on kuitenkin lisääntynyt. Poika nyt 7 kk. Kyselin neuvolasta asiaa.Neuvolassa sanottiin, että puolen vuoden jälkeen lapsen uni alkaa muuttua enemmän aikuisen unen kaltaiseksi, ja hänen on vaikeampi siirtyä unisyklistä toiseen. Seurauksena saattaa olla heräilyä.Lisäksi liikkumisen oppiminen muuttaa myös vauvan unta levottomammaksi. Tämän olen todennut olevan totta myös meillä, kun lapsi pyörii kuin hyrrä sängyssä unissaan ja herää huutamaan, kun on vetänyt itsensä kummalliseen solmuun peiton kanssa.Vinkkejä kaivattaisiin tännekin! Toivon, että vaihe ohimenevä ja luonnollinen osa kehitystä, mutta olisi silti kiva saada nukkua yönsä.

Uusimmat

Suosituimmat