Huh..Iranin presidentin mielestä Israel pitäisi hävittää maailmankartalta!

Vierailija

Aikamoista puhetta..

Sivut

Kommentit (48)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Omissa maissaan listivät kurdejakin jos kiinni saavat.Israelissa muuten on uskonnon- ja ajattelunvapaus ja ihan oikea monipuolejärjestelmä. Nimetkääpäs yksi aito arabidemokratia?Vierailija

Olen ollut ulkoministeriön tehtävissä 3 vuotta Israelissa ja myöskin Tunisiassa.Tunisa on viralliselta nimeltään tasavalta, mutta ei esimerkiksi presidentinvaaleja siellä tarkkailleena niitä voi kovin demokraattisiksi kutsua. Virallisten tietojen mukaan kaikki meni hyvin, mutta kyllä siellä nk. " opposition" kanssa " keskusteltiin" kunnes oppositiota ei enää ollut.Isrelin demokratiamalli vastaa länsimaista demokratiakäsitystä. Tosin Palestiinalaisiin ainakaan miehitetyillä alueilla sitä ei aina sovelleta.

Vierailija

Minäkin tuon lusikkani soppaan. Kuka Eurooppalaisopoliitikko (vakavastiotettava, ei siis joku natsikiihkoilija) on sanonut tuommoista? Missä ja milloin? Jos joku noin on sanout niin toki sitä paheksun ja voimakkaasti.

Vierailija

Hei 34, unohda koko juttu. Et sinä täällä av palstalla mitään järkikeskustelua aikaan saa. Tuokin oli joku Tunisialaisen kanssa naimisissa oleva joka hikeentyi siitä kun joku arvostelee Tunisiaa ja sitten onkin koko eurooppa teurastamassa muslimeita.Koitapas onneas tuolla MOKU palstalla. Tosin se on täynnä kiihkoilijoita joilta tulee turpiin justiin. Ovat äärimmäisen kapeakatseisia.Mutta tällä av-palstalla jutellaan vaan typeriä. kun ei tartte nimeensä sanoa niin voi sanoa mitä vaan. Ja paljon hölmöä se sylki ihmisille suuhun tuo.

Vierailija

on helppo sanoa, että Tunisia on demokraattinen maa. Se ei kuitenkaan vielä tee maata demokraattiseksi. Osoitus sanojesi oikeellisuudesta?

Vierailija

Eipä ole demokratiaa siinä maassa kun yksi ihminen omistaa televisiokanavat yms. Entä Ruotsi? Maa ollut lähes perätysten vuosikymmeniä sosiaalidemokraaattien hallussa jossa muilla ei sanansijaa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat