Huh..Iranin presidentin mielestä Israel pitäisi hävittää maailmankartalta!

Vierailija

Aikamoista puhetta..

Sivut

Kommentit (48)

Vierailija:

Lainaus:


Omissa maissaan listivät kurdejakin jos kiinni saavat.Israelissa muuten on uskonnon- ja ajattelunvapaus ja ihan oikea monipuolejärjestelmä. Nimetkääpäs yksi aito arabidemokratia?Olen ollut ulkoministeriön tehtävissä 3 vuotta Israelissa ja myöskin Tunisiassa.Tunisa on viralliselta nimeltään tasavalta, mutta ei esimerkiksi presidentinvaaleja siellä tarkkailleena niitä voi kovin demokraattisiksi kutsua. Virallisten tietojen mukaan kaikki meni hyvin, mutta kyllä siellä nk. " opposition" kanssa " keskusteltiin" kunnes oppositiota ei enää ollut.Isrelin demokratiamalli vastaa länsimaista demokratiakäsitystä. Tosin Palestiinalaisiin ainakaan miehitetyillä alueilla sitä ei aina sovelleta.

Minäkin tuon lusikkani soppaan. Kuka Eurooppalaisopoliitikko (vakavastiotettava, ei siis joku natsikiihkoilija) on sanonut tuommoista? Missä ja milloin? Jos joku noin on sanout niin toki sitä paheksun ja voimakkaasti.

Hei 34, unohda koko juttu. Et sinä täällä av palstalla mitään järkikeskustelua aikaan saa. Tuokin oli joku Tunisialaisen kanssa naimisissa oleva joka hikeentyi siitä kun joku arvostelee Tunisiaa ja sitten onkin koko eurooppa teurastamassa muslimeita.Koitapas onneas tuolla MOKU palstalla. Tosin se on täynnä kiihkoilijoita joilta tulee turpiin justiin. Ovat äärimmäisen kapeakatseisia.Mutta tällä av-palstalla jutellaan vaan typeriä. kun ei tartte nimeensä sanoa niin voi sanoa mitä vaan. Ja paljon hölmöä se sylki ihmisille suuhun tuo.

Eipä ole demokratiaa siinä maassa kun yksi ihminen omistaa televisiokanavat yms. Entä Ruotsi? Maa ollut lähes perätysten vuosikymmeniä sosiaalidemokraaattien hallussa jossa muilla ei sanansijaa.

jossa heidät aidattaisiin ja heillä olisi ulkonaliikkumiskielto.heitä estettäisiin menemästä mm.töihin,sairaalaan jopa synnyttämään meno voitaisiin kieltää.sellainen kohteluhan on ihan ok arabeja kohtaan niin miksei sitten muitakin?

perustelepa minulle miksi juutalaiset ovat enemmän ihmisarvoisia kuin arabit?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat