Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä on ilta ruutiineista tullut oikea painajainen. Meidän neiti 1v 9kk kasvattaa sarvet otsaansa nykyään aina nukkumaan menon aikaan. Huutoa ja riehumista, purraan ja potkitaan. Missään ei ole hyvä, ei sylissä, ei lattialla, ei sängyssä, ei missään. Väsynyt hän kuitenkkin on mutta nukahtaa aina huutoonsa. En tiedä mitä pitäisi tehdä. Hermo menee ja väsymys iskee. Viimeyömäkin tyttö heräsi otin hänet viereeni ja sama huuto alkoi yölläkin.Auttakaa mitä helvettiä mä teen. Kaikki konstit on koitettu huudatuksesta holdingiin.

Kommentit (3)

jonne nukahtaa itse. ei kannata kaikkea kokeilla, vain yhtä sinnikkäästi (yleensä n.4iltaa). jos tulee sängystä pois viedään takasin eikä jutella. hutaa niin ei vastata.

Silloin vanhoina hyvinä aikoina meidän pikku enkeli meni nukkumaan omaan pinnikseen ja nukahti suurinpiirtein kun valot sammutettiin. Pinnis alkoi käydä pieneksi joten iso sänky tuotiin huoneeseen, pinnistä ei viety pois. Uutta sänkyä kyllä kokeiltiin muttei siinä voinut nukkua kun pääsi karkuun. Auttaisko jos sen uuden sängyn veis vaan suosiolla pois ja antais toisen olla siinä pienessä rakkaassa pinniksessään ihan rauhassa?Alunperin meillä nukkumajärjestelyt oli noin ku 2 neuvo. Oi niitä aikoja.3 Sun seuvollas me kaikki nukutaan paremmin.Ap

Uusimmat

Suosituimmat