Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Minkä ikäiselle/kokoiselle olette ostaneet?

Itse pähkäilin 92 ja 98 kokojen välillä ja lopulta valitsin pienemmän,sillä tyttö tuntui hukkuvan 98-kokoon.Mutta enpä ymmärtänyt kokeilla kenkien kanssa,ja myyjäkään ei auttanut valinnassa.Nyt tuntuu että puku on sopiva (tyttö 2.4 vuotias,hoikka ja pituus n.90cm) mutta voi olla että keväällä jää lyhyeksi.

Tuntuu,että puistossa kun katsoo lapsia,meidän tyttö on ainoa,jolla on " sopiva" puku,muille on ostettu reilut koot ja kieltämättä ovat vähän hassun isoja mutta heillä ne mahtuvat keväälläkin.

Kommentit (10)

pojalle joka on 2v 5kk ja pituutta 92cm.

Ostin haalarin keväällä. Nyt kun päällä niin näyttää sopivalta, ajattelin tammikuussa alesta ostaa 104 cm

Jonathanin 92cm puvun pojalle, vaikka poika oli tuolloin jo 92,5 cm pitkä. Meillä oli ostettuna kotiin Lassietec 98cm ja kun sitä pojalle kokeilin, jäi lahkeet niin pahasti yli jalkojen, että poika käveli ihan kokonaan lahkeiden päällä. Ajattelin, etten todellakaan viitsi poikaa kiduttaa laittamalla niin reippaasti ison puvun kanssa ulkoilemaan.Joten ostin tuon pienemmän ja keväällä jos ei enää mahdu, niin sitten on tuo 98cm varalla.Myyjäkin olisi suositellut 98cm pukua, mutta kun sellainen jo oli, ja oli liian isoksi havaittu, niin ostin tuon 92cm:n ja kun alennuksessakin oli, niin ei se niin paljon kirpaissut, vaikkei ehtisi käyttämään kuin puoli kautta.Kevätkin saattaa tulla niin nopsaan, ettei välikausipukua ehdi paljon pitämään kun jo voi siirtyä vieläkin keveämpiin asuihin. Ja voithan aina myydä puvun eteenpäin jos keväällä ei enää mahdu. Jonathanin puvut ovat hyvinkin kysyttyjä täällä Vauva-lehden nettisivuilla ja huuto.netissä.

mutta olen huomannut Jonathanin puvuissa oudon jutun. Poikani on 90cm ja rapiat eikä enää oikein mahdu 92cm välikausipukuun mutta viime vuotinen 86cm talvipuku menee vielä päälle. En tietenkään tuota kokoa hänelle nyt ostaisi mutta kummasti se mahtuu, eikä nilkatkaan paista. Leveyttä tuntuu olevan enemmän kuin välikausipuvussa. Siirryn toisen merkin 92cm pukuun heti kun pakkaset tulevat.98cm kuulostaa aika isolta. Vaikea liikkua jos puku on kauhean iso. Toi on kyllä hyvä sääntö, että haaravälistä pitää saada kunnolla kiinni.

Meille on aina neuvottu että noin 5-6cm kun lisää lapsen pituuteen niin tulee sopiva koko koko talveksi. Ja tuo neuvo on toiminut meillä tosi hyvin.

Meillä välikausipuku on kokoa 92 ja talvihaalari on jo kokoa 98 - vaikka pojalla ei ole ikää kuin 1 v 4 kk. Juu - tuo välikausipuku näyttää suoraan oikean kokoiselta - sitä on käytetty tänä syksynä. Talvihaalari on kokoa 98 - sen kanssa mietin pitkään, että ottaako 92 vai 98 - 98 näyttää päältä vähän sellaiselta michelin ukolta - mutta näyttäisi kyllä pienempikin koko, kun puku itsessään on jo vähän paksumpi. Lahkeissa riittäisi kyllä pienempikin koko, mutta kumartuminen - kyykyssä leikkiminen ei enää tuossa pienemmässä koossa onnistuisi. Näyttäähän se pitkältä, kun poika kävelee, mutta ei se leikkiminen pelkästään sitä pystyssä olemista ole - pitäähän niiden ulkolelujen kanssa päästä kyykyssä ajamaan tms.

ja ollut hyvänkokoinen, tuskin mahtuu ensi keväänä. Katselin eilen puistossa muita lapsia ja huomasin, ettei kellään ollut sopivankokoista pukua: kaikilla oli aivan liian tiukka puku ja nilkat paljaana. Meidän poika oli ainoa, jolla sopivat kuteet. Eli usein vanhemmat ostavat liian suuria vaatteita lapsilleen, ovat sopivan kokoisia silloin kun ovat kaapissa odottamassa seuraavaan käyttökautta.

empula:

Lainaus:

Tuntuu,että puistossa kun katsoo lapsia,meidän tyttö on ainoa,jolla on " sopiva" puku,muille on ostettu reilut koot ja kieltämättä ovat vähän hassun isoja mutta heillä ne mahtuvat keväälläkin.
itse en saanut siis myyjältä mitään apuja,vaikka koitin kysellä.Olen jostain saanut ohjeen että jos nyrkillä saa haarojen välistä puvusta kiinni,on koko sopiva.Jonathanin puvun vyötärö on minusta aika napakka hoikallekkin lapselle.Miinusta reimateciin verrattuna on se,ettei vyötärönauhaa ole,reimatecista olisin valinnut isomman koon koska sillä saa kursittua kokoon väljyyttä.

Ovatko muuten Jonathanit olleet alessa yleensä joulun jälkeen?Jos ensi vuodeksi ostaisin heti 104-koon.Lassie haalarit olivat cm:ssä nyt plussakortilla 28 euroa joten jos joutuu toiset hankkimaan niin täytyy hakea lassiet sitten.

Meillä on sekä 92 ja 98 cm puvut, koska innoissani ostin keväällä alesta liian ison puvun sen 98cm. Kävin sitten perästä ostamassa koko pienemmän:)

Meillä ainakin tuo 92cm on hyvän kokoinen hieman reilu, mutta ei liian iso. Luulen, että puku menee koko talven. Välikausihaalarikin on 92cm ja varmasti menee vielä keväällä.

Mä en nää siinä oikein järkeä ostaa liian isoa pukua, että lapsen on sitten hankala siinä leikkiä ja juosta. Tosin ei se liian pienikään ole hyvä.

että tuo Jonathan on kapeampi taas kuin Reimatec,sillä meillä on myös 92cm reimatec ja se on kyllä selvästi leveämpi kuin tuo 92cm Jonathan.No,syteen tai saveen,tuolla Jonathanilla nyt mennään kevääseen saakka :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat