Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Lapsen isä ei ole minun isäni että periaatteessa... mutta meillä kun onneton on hääpäiväkin samaan aikaan ja aivot lyö tyhjää. Tämä on meidän toinen hääpäivä ja samalla toinen isänpäivä. Mitähän kivaa ja kohtuuhintaista sitä voisi keksiä? Niin ja lähtökohta on että vapaata lapsesta emme sitten saa ja muutto isompaan asuntoon tulossa.

Kommentit (6)

Juuri tällaisia hyviä lahjaideoita kaivataan! Lisääkin vastaanotetaan. Miten esim sopiiko ne JOVI-maalit Ikean sellaisiin vanerilaatikoiden maalaamiseen? Tokikin Ikeassa myydään kanssa sellaisia kuultomaaleja mutta haluaisin jotain vähän räväkämpää enkä ole käsityöihmisiä joten olen hieman epävarma miten käsittelisin nuo laatikot. Toisaalta isille voisi tehdä kanssa oman adventtikalenterin! Pussukoihin voisi kätkeä vaikka mitä. Mistäs niitä nyt saikaan helsingistä valmiina??????

Meillä on isille ostettuna kunnollinen lämmin fleece-kerrasto ja sitten ostamme siihen vielä lisäksi jääkiekkomailan. Tämä setti on sitten mukava ottaa käyttöön talvipakkasilla kun menee pojan kanssa ulos touhuamaan. Meillä poika täyttää juuri isänpäiväksi 2v. (ja tyttö on 5,5kk) joten ulkoiluseuraa isille löytyy :) Jos pojalla ei olisi jo mailaa ostaisin sen tuohon samaan syssyyn ja antaisin molemmille lahjat samaan aikaan.Näin siis meillä. Käytännöllisiä lahjoja suositaan, sillä niitä kravatteja ja muuta " krääsää" meidän isillä on jo trapeeksi.Lisäksi ajattelin paistaa meille kunnon pihvit tai muutavastaavaa oikein hyvää ruokaa isänpäiväksi, sillä meilläkin yleensä lapsista ei pääse eroon ja eihän se isänpäivänä olisi edes kivaakaan olla lapsista erossa :)Inkeri

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat