Jakkupuvussa työhaastatteluun??? Apuja kiitos.

Vierailija


Haen akateemista koulutusta edellyttävää paikkaa, mutta tiedän, että ainakin aluksi on tehtävä ihan fyysisiäkin hommia. Hakijoilla pitäisi olla kohtuullisen työtä pelkäämätön asenne, mutta haluaisin silti laittaa jakkupuvun haastatteluun.Antaako kuvan, että istuisi mielellään vaan työpöydän takana?Jakku musta, missä vaaleanpunaisia tikkauksia ja somisteita. Housut mustat. Nuorekas ja " rento" mielestäni.Omistan vain mustia tai harmaita jakkuja, joten jos yhdistän suorien mustien housujen kanssa. Ei ole paljon eroa. Vai pitäisikö yhdistää farkkuihin?

Kommentit (4)

Vaikka joutuisit fyysisiin hommiin, niin tämä tilannehan ei ole sellainen, vaan neuvottelutilanne. Täytyyhän sinun näyttää että pystyt sopeutumaan eri tilanteisiin niiden vaatimalla tavalla. Ja pukeutumaan ja valmistautumaan eri tilanteisiin asianmukaisesti. Raksalle haalarissa ja neuvotteluun jakkupuvussa, näin minä sen ajattelisin.Jos haluaa muihinkin kuin lapiohommiin, niin on syytä näyttää että tajuaa etikettiä ja käytöstapoja. Minusta kumpaankaan ei kuulu mennä työhaastatteluun farkuissa.terv. toinen akateeminen jolla joskus likaisempiakin hommia mutta myös sitä jakkupukupuolta.

nykynaisten määritelmää jakkupuku. Minusta jakkupuku käsittää jakun ja HAMEEN housujen kanssa jakku on housupuku.Eli asiaan, housupuku varsinkin musta tai harmaa ihan ok, eikä mitenkään hieno. Hameen kanssa antaa enemmän sellaisen kuvan, ettet ola valmis tekemään fyysistä työtä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat