HUHTIKUISTEN TAPAAMINEN TI 1.11. KLO 10.30!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei kaikki!Kävi hassusti ja huomasin vasta eilen, että ensi viikon tiistai onkin jo marraskuun ensimmäinen päivä! Olisi siis aika huhtkikuisten tapaamiselle. Treffit tuttuun tapaanSanomatalon Wayne´s coffee -kahvilassa

klo 10.30 alkaen.Pöytä on varattu 12:lle äidille ja vauvalle.Ilmoittautumiset tähän pinoon ja nostellaan kukin, jos huomataan että meinaa jäädä liian kauas!t. SannaS. ja Laura 9.4.

Kommentit (8)

Me ei tällä kertaa päästä - jotenkin kuvittelin että tapaamisemme olisi vasta seuraavalla viikolla :) mutta ehkäpä joulukuussa sitten,Hyviä treffejä!Sma + Emilia

Eli olisiko parempi siirtää tapaamista viikolla, kun nyt on näin lyhyt tämä varoitusaika? Seraliina, pääsisittekö Ranjan kanssa 8.11.?Kommentteja!SannaS.

Seraliina ja Ranja paukkaavat myös paikalle, mutta ehkä vasta lähempänä klo 12, kun muskarimme loppuu 11.15.Kiva, että on taas tapaaminen. Mukava nähdä kaikkia.

Koska kaikille (asiaa kommentoineelle) siis sopii myös tuo 8.11., niin siirretään tapaaminen sinne jotta Sma ja Emiliakin saadaan mukaan : ) - ja toivottavasti paljon muita, joille ensi viikko tuli liian lyhyellä varoitusajalla.Soitan vielä kahvilaan ja siirrän varausta, ja laitan sitten aiheesta uuden pinon.Pahoittelut että tulee säätöä - laitetaankin jatkossa tää järkkäysvuoro kiertoon niin en pääse heti uudestaan sähläämään!t. SannaS.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat