G:Paljonko asuntolainaa/lyhennystä per kk

Vierailija

Meillä lainaa kamalasti n. 250 00 e ja lyhennys 1 600 e/kk. Miehen tulot romahtivat pari vuotta rakentamisen jälkeen ja nyt ahistaa !!!

Ylimääräistä ei juurikaa jää !

Miten muilla, ahistaako muita laina ?

Sivut

Kommentit (47)

Pari vuotta maksettu, nyt jäljellä 84000. Lyhennys on noin 500 kuussa.Otettiin aluksi pieni lyhennys kun tulot oli huonommat, nyt ne on parantuneet, mutta päätettiin ettei muuteta lyhennysmäärää vaan tehdään ylimääräisiä lyhennyksiä kun tulot sallii.Ymmärrän ahdistuksesi. Jos tuloihinne en näy parannusta, niin kannattaisiko myydä kämppä ja muuttaa muualle. Varmaan saisitte hyvän hinnan jolla ostaisi vähän halvemman kämpän (vai asutteko muuttotappiopaikkakunnalla ja olette rakentaneet itsellenne erikoisen talon, jonka myynti olisi vaikeaa?)

Kannattaisi mieluummin myydä nyt kuin odottaa mahdollista hintojen laskua jos tuloihin ei kuitenkaan ole muutosta näkyvissä. Vai olisiko se liian suuri imagotappio?

Kylläpäs lainanne on lyhentynyt melkoisesti parissa vuodessa, ei taida ihan pitää paikkaansa etenkään sillä kuukausierällä.

Yleensä parit ensimmäistä vuotta menee pelkkien korkojen makseluun.

maksetaan lyhennystä 820 eur/kk ja lainaa on nyt jäljellä noin 115 000 eur (muutama tuhat euronen vasta maksettu, koska otimme lainan vasta keväällä).

Mies saa lainan takia verohelpotusta (vai mikä se nyt on nimeltään) n. 200 euroa/kk joten asumismenoiksi jää 700 euroa. Edullista kun ajattelee millaista vuokraa tällaisesta paritalonpuolikkaasta joutuisi maksamaan.Laina-aika on tällä hetkellä jotain 23 vuotta. Ei ahdista yhtään.

Meillä lainaa noin 80 000 ja lyhennys 550¿. Maksuaikaa on vielä parikymmentä vuotta, mutta aiomme suurentaa lyhennyksen määrää kun palaan töihin.

ehkä tosielämässä ne ei leveile, mutta täällähän voi anonyyminä leveilläkin - ja tietty heittää mitä tarinaa vaan

Vielä yski juttu, oikeasti varakkaat liikkuu toisten varakkaiden seurassa ja siellä leveilylle on ihan eri kriteerit - saattavt siis hyvinkin leveillä sillä kuka teki parhaimmat diilit... olen kuullut tositarinaa

Nyt on hyvä näin pärjätään hyvin miehen tuloilla, minä kotona kotihoidontuella. Maksellaan sit varmaan enemmän kun minä palaan töihin joskus ensi vuoden lopulla.

Meillä lainaa 110000¿ ja lyhennys jotain reilut 500 kuussa. Eli mukavasti jää elämiseen ja vähän " ylimääräiseenkin" vaikka vain mies on töissä, itse hoitovapaalla.

Asumme pari vuotta sitten uutena ostamassamme omakotitalossa Vantaan Ylästöllä.

Meillä on kaksi OMAA KALLISTA autoakin, sekä asuntovaunu.Helppo ostella kaikenlaista, kun hyvien tulojen lisäksi olemme saaneet pari isohkoa perintöä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat