G:Paljonko asuntolainaa/lyhennystä per kk

Vierailija

Meillä lainaa kamalasti n. 250 00 e ja lyhennys 1 600 e/kk. Miehen tulot romahtivat pari vuotta rakentamisen jälkeen ja nyt ahistaa !!!

Ylimääräistä ei juurikaa jää !

Miten muilla, ahistaako muita laina ?

Sivut

Kommentit (47)

Vierailija

Pari vuotta maksettu, nyt jäljellä 84000. Lyhennys on noin 500 kuussa.Otettiin aluksi pieni lyhennys kun tulot oli huonommat, nyt ne on parantuneet, mutta päätettiin ettei muuteta lyhennysmäärää vaan tehdään ylimääräisiä lyhennyksiä kun tulot sallii.Ymmärrän ahdistuksesi. Jos tuloihinne en näy parannusta, niin kannattaisiko myydä kämppä ja muuttaa muualle. Varmaan saisitte hyvän hinnan jolla ostaisi vähän halvemman kämpän (vai asutteko muuttotappiopaikkakunnalla ja olette rakentaneet itsellenne erikoisen talon, jonka myynti olisi vaikeaa?)

Kannattaisi mieluummin myydä nyt kuin odottaa mahdollista hintojen laskua jos tuloihin ei kuitenkaan ole muutosta näkyvissä. Vai olisiko se liian suuri imagotappio?

Vierailija

Kylläpäs lainanne on lyhentynyt melkoisesti parissa vuodessa, ei taida ihan pitää paikkaansa etenkään sillä kuukausierällä.

Yleensä parit ensimmäistä vuotta menee pelkkien korkojen makseluun.

Vierailija

eli moloemmat töissä ja bruttotulot noin 5200 ¿/kk. lapsilisät.

Lyhennys on korkoineen 830 ¿/kk. ja maksuaikaa jäljellä 10 vuotta.

Vierailija

maksetaan lyhennystä 820 eur/kk ja lainaa on nyt jäljellä noin 115 000 eur (muutama tuhat euronen vasta maksettu, koska otimme lainan vasta keväällä).

Vierailija

Mies saa lainan takia verohelpotusta (vai mikä se nyt on nimeltään) n. 200 euroa/kk joten asumismenoiksi jää 700 euroa. Edullista kun ajattelee millaista vuokraa tällaisesta paritalonpuolikkaasta joutuisi maksamaan.Laina-aika on tällä hetkellä jotain 23 vuotta. Ei ahdista yhtään.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat