Green Hill kosteussuojattu haalari 39.90

Vierailija

kannattaako ostaa,tekeekö mitään?

Kommentit (27)

Esikoinen istui vesilätäköissä ( piti todella hyvin vettä ) ja rymysi vaikka missä ja haalari on ihan hyväkuntoinen vieläkin. Tämän talven on sitten kuopuksella ihan ykköshaalarina. Meillä siis haalari on ollut kaksivuotiailla käytössä, en tiedä miten sitten vanhemman lapsen leikeissä kestäisi. Puku on ollut lämmin, mutta sopivan ohut ja notkea, että siinä on helppo liikkua. Ainoa miinus puvussa on se, että hihojen ja lahkeiden suissa on tosi napakat kuminauhat, hidas pukea rukkaset ja kengät. Mutta muuten siis on täyde kympin haalari hintaansa nähden.

leikkasin heti pois, liian kireät, kangasta. Pitää kyllä vettä. Huppu liian iso ja löysä, ei narua eikä kuminauhaa, ainoa + on, että pitää vettä. Meidän 4v. kuitenkin kieltäytyy pukemasta ko. haalaria, valitsee mielummin Lassien supratechin, sopii hänelle kaikin puolin paremmin. Eli jos jotakin kiinostaa, minulta saa ostettua 110 cm. tyttöjen haalarin, 1-kerran käytetyn ja jalkalenksut pois leikatut 15 ¿.

Kirjoitan nyt tänne kymmenen vuotta vanhaan ketjuun :) meidän tytölle osti kirpparilta Greenhill-puvun hänen perhepäivähoitajansa, eli oli vanha puku jo silloin... Tyttö piti monta vuotta pukua (oli niin hyvät kuminauhat lahkeissa ja hihansuissa, että pysty pitään reilun kokoisesta sopivankokoiseksi). Tyttö on kova kiipeilemään puissa ja laski puvulla (liukasta kangasta) pyllymäkeä vaikka kuinka paljon. Puku ei ole mennyt miksikään!! Nyt vien sen kierrätyskeskukseen, siitä on vielä monen vuoden käyttöön. Mitä olemme ostaneet netistä kalliita talvipukuja, kahdessa viikossa tullu reikiä ja värit lähtee ku laskee mäkeä ja rymyää. Jos jostain löydän Greenhill-pukuja, ostan varmasti!! Todella hyvä puku.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat