Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Terhiko muka arsyttava Bb:ssa!!? Katsoitteko eilista realitya? Kylla mun mielesta Minna on se arsyttava lehma siella talossa.

Vierailija

Ihan tahallaan käsitti väärin Terhin jutut. Ja sitten vauhkoaa, että no, selitäpäs nyt, mitä sinä tarkoitit! Argh! Toivottavasti se lähtee sunnuntaina!

Kommentit (5)

Ja niitä samoja naamoja tuojottaa päivästä toiseen. Niin Minna nostaa tuollasesta jutusta hirveän metakan. Ihan kakaramaista käytöstä 40 vuotiaalta.


Juuri tyypillinen työpaikkakiusaaja. Saa muut tuntemaan olonsa ahdistuneeksi.Sitten vielä yhtyi Terhin mielipiteeseen siitä, että Kathy on ikäisekseen lapsellinen. Mielestäni Minna paljasti eilen (viimeistään) oman kakaramaisuutensa. Käyttäytyy kuin murkkuikäinen. " kuule, sää et voi tietää miltä musta tuntuu" ja muut legendaariset letkautukset.Mielestäni kiinnostavaa oli myös se, että kun Kathy sanoi, että on oppinut talossa paljon ja ylittänyt jo itsensä niissä asioissa, joissa toivoikin ja sanoi ymmärtäneensä, ettei mikään rahamäärä voi korvata vapautta, niin nämä " aikuiset" eivät mitenkään näyttäneet asiaa tajuavan. Nyökyttelivät vaan ja sitten kuitenkin totesivat, että jos nyt kuitenkin yrittäisi taistella loppuun asti. Nuo kommentit valottivat kilpailijoiden henkistä köyhyyttä. Nykyään on valloillaan ajatusmalli, jonka mukaa syödään vaikka koiran paskaa alasti suorassalähetyksessä, jos siitä vain voi voittaa rahaa.Mielestäni Kathyn eiliset argumentoinnit talosta lähtemisen puolesta olivat kypsiä ja kertoivat hänen henkisestä kasvustaan.Uusimmat

Suosituimmat