Vierailija

Aloin pyöriä täällä vauvapalstalla tultuani raskaaksi ja yhä käyn päivittäin katselemassa aiheita. Pelottaa joskus, kun katsoo millaiset viestit saavat eniten vastauksia tai avauksia. Niinkuin nyt tuokin " olen paskonut perseeni ..." . Millainen ihminen käyttää tuolaisia sanoja, kirjoittaessaan etenkin, rahvaanomaisessa puheessa tehostuskeinona vielä sen jotenkuten ymmärtää.

Joskus kauan aikaa sitten oli vitsikäs avaus " yksi lensi yli paskavaipan" tai jotain. En avannut enkä halua tietää mitä se sisälsi. Puhuvatko äidit todellakin vauvan paskavaipoista, eikö kakka kuulosta kauniimmalta? Samaten muita aivan alatyylisiä juttua on ollut pilvin pimein, ja aina niihin sitten urakalla vastaillaan.

Kaksplussalla olen ollut kanssa. Siellä ei voi olla, kun joku kysyy gallupissa että mikä on miehesi nimi ja sitten tulee sata vastausta. Ihan kuin se kiinnostaisi ketään, tai ainakin on vaikea kuvitella mitä siitä tiedosta saa irti. Tai muita yhtä typeriä galluppeja. Pelottaa tämän kansan sivistystaso.

Kommentit (4)

Tämä on av-läisille tapa, hyvää ja ilmaista viihdettä jossa revitellään niin huonoilla jutuilla kuin verbaalisestikin.Ei tämä kerro mitään todellisista ihmisistä joita täällä palstaa.. =)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat