huh huh!Taas selvisin joka kuukautisesta synnytyksestä!

Vierailija

Oishan se kiva jos tulis sentäs joka kuukausi vaikka joku suloinen vauva palkkioksi siitä,että pakertaa monta tuntia tuskan hiki päässä,huutaa ja itkeä parkuu yksin sängyssä,oksentaa ja matkalla vessaan ripulille pyörtyä kupsahtaa,eikä ketään nostamassa ylös.Palkkioksi tästä synnytyksestäni saan vain verta,verta,verta ja pelon seuraavan kuukauden synnytykseen.

Sivut

Kommentit (34)

Vierailija

enkä tasan ollut synnyttänyt!sattu ihan perkeleesti, mutta lopulta kannatti. jatkossa vaadin vähintään puudutuksessa/nukutuksessa koko homman.

Vierailija

Itselläni nuo kivut loppuivat ensimmäisen synnytyksen jälkeen. Ajattelin vaan, että jos sulla on parisuhde ja ajatuksissa lapsia joskus parin vuoden päästä, niin melkein suosittelisin, että tekisit jo nyt. Noiden kipujen kanssa on karmea elää, ja itse en tiedä ketään, jolla noi kivut olisi jatkuneet synnytyksen jälkeen. Mutta tietysti siihenkin täytyy varautua, eikä tietenkään vauvaa voi tehdä vain parantamaan äitiä. Mutta jos siis sulla on ajatuksissa ja suunnitelmissa, niin kannattaa harkita aikataulun muuttamista...

Vierailija
Vierailija:

Lainaus:


Ehkä olette sitten synnyttäneet sektiolla. Itselläni on endometrioosi ja sitä on leikattukin monta kertaa, joten tiedän kyllä mitä ovat kukautiskivut. Ei se silti ole mitään synnytykseen verrattuna. Ei todellakaan.
Ei sitten mene jakeluun, että jollain ihmisellä voi olla kovemmat kivut tai helpompi synnytys...

Tiedän kyllä yllättävän monia joilla synnytys on ollut helpompi tai ainakin verrattavissa kuukautiskipuihin.

Itselläni oli varhaismurrosiässä (11-12 vuotiaana) niin pahoja kuukautiskipuja että olivat ainakin verrattavissa täysin synnytykseen joskaan eivät ehkä pahempia.Ja olen synnyttänyt alateitse kaksi lasta, 4 kiloisen 20 tunnissa ja 4,5 kiloisen ilman kivunlievityksiä.

Vierailija

Ehkä olette sitten synnyttäneet sektiolla. Itselläni on endometrioosi ja sitä on leikattukin monta kertaa, joten tiedän kyllä mitä ovat kukautiskivut. Ei se silti ole mitään synnytykseen verrattuna. Ei todellakaan.

Vierailija

Onneksi tulin raskaaksi aika pian noiden HC-kuukautiskipujen alkamisen jälkeen, ja raskaus ja synnytys paransi ne.En edes tajunnut lähteä sairaalaan, ennen kuin sieltä päin käskivät pitää jo kiirettä, kun odottelin vaan, että koska ne kuukautisia pahemmat kivut alkaa. EIkä synnytykseni siis tosiaan ollut mikään kivuton.Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


Siis kärsin niin pahoista kuukautiskivuista eli dysmenorreasta että niitä voidaan verrata synnytykseen.Laitoin tohon ton kuvauksen,et jos joku tajuis miltä musta tuntuu?Kuvitelkaas jos joutusitte synnyttään joka kuukausi!Siis olen jo aivan rikki!
Mulla sama juttu mutta " OIKEA SYNNYTYS" oli kyllä miljoona kertaa kauheampaa...
Vierailija

Mars asiantuntevalle lääkärille! Josko saisit edes jotain apuja. Ja kuukautisiahan ei elimistö " tarvitse" kuin puolen vuoden välein. voisit syödä tauotta e-pillereitä jopa 6 kk ja sitten megamenkat ja taas 6kk ilman. Näin mulle määrättiin ja tuhruttelusta huolimatta se oli hyvä vaihtoehto!!!

Vierailija

Mulla on ihan toi sama juttu ja lääkärien mielestä olen aivan terve. Nyt yritetään pillereillä pitää kierto niin et syön pari levyä putkeen, eli kuukautiset vaan joka toinen kuukausi. No verta ei tuu silloin välikuulla, mutta kivut on ihan samat. Tuskaisaa!!

Kipujen pitäisi kai kuulemma laantua kun synnytän, mutta en todellakaan aio tehdä lasta vain sen vuoksi.

Ainut lohtu on se, että synnytyksessä osaa ehkä tulla kipujensa kanssa paremmin toimeen ;(

Vierailija

Mä oon oikeesti niin loppu tähän et ei kukaan uskokaan!Ihan sekoamispisteessä,et kohta teen itsarin,jos en jostain löydä apua tähän!

Eihän tätä kestä kukaan tällästä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat