Mitä mieltä ratkaisusta, jossa

Vierailija

kodinhoitohuone täysin erillään pesutiloista, toisella puolella taloa keittiön yhteydessä?

Kommentit (10)

Vierailija

Pukuhuoneessa oli oma pyykkikori.

Khh käytettiin myös apukeittiönä ja toisessa päässä toimi kurahuolto, ulko-oven vieressä kun oli. Eipä ollut mitenkään hankalaa. Päinvastin oli kivaa kun pukuhuone oli pelkästään pukuhuone, joten oli saunarauha (etenkin vieraiden kanssa plussa).

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


No ei täydy, mutta kuulostaa melko epäkäytännölliseltä. Meillä suihkuun ja saunaan mennessä kun riisutaan vaatteet pois, ja ainakin osa niistä laitetaan pyykkiin. On aika näppärää, kun pyykkikori ja -kone on siinä lähellä. Osa märistä pyykeistäkin meillä siirtyy pesuhuoneen ja saunan puolelle kuivumaan.


ap

Vierailija

No ei täydy, mutta kuulostaa melko epäkäytännölliseltä. Meillä suihkuun ja saunaan mennessä kun riisutaan vaatteet pois, ja ainakin osa niistä laitetaan pyykkiin. On aika näppärää, kun pyykkikori ja -kone on siinä lähellä. Osa märistä pyykeistäkin meillä siirtyy pesuhuoneen ja saunan puolelle kuivumaan.Vierailija

mutta minä ainakin haluaisin sitten joskus kun rakennetaan oma talo, että khh olis erillään pesutiloista. Ei nyt välttämättä toisella puolella taloa, mutta erillään kuitenkin. Ja ihan siitä syystä että en ole mikään järjestyksen ihminen ja jos joskus sattuu tulemaan yövieraita niin heidän ei sitten tarvitse mennä suihkuun/saunaan sotkuisen khh:n läpi. Pukuhuone on pukuhuone ja kodinhoitohuone on kodinhoitohuone. Eikä ne pyykkikorit niin paljon paina.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat