Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

[color=darkviolet]Eilen aamulla alkoi sitten vuoto, joka jatkuu yhä. Kävin eilen ultrassa. Kohtu on kasvanut, mutta muuta ei voi tässä vaiheessa sanoa. Niin alussa mennään. Alkuraskauden vuoto ja kesken kai menee...

Vaikka neuvolatäti lohdutti, että onhan toisilla alussa vuotoa. Minä en jaksa uskoa, siksi kirjoitinkin, että kesken menee.

Olo on tosi lohduton ja pidän maailmaa epäreiluna, MIKSI toisen kerran peräkkäin. Miksi meille.

Kamalinta vaan seurata tilannetta ja elää epätoivossa. Jos vuoto lisääntyy tai tulee kipuja mitä en kestä niin päivystykseen. Ainoa mitä voin tehdä on olla vaan ja ottaa rauhallisesti. Mutta jos keskenmeno tulee niin se tulee sille ei voi mitään.

Sanoja ei ole, vain kyyneleet ja usko huomiseen mennyt. Mistä sitä voi tietää kuinka paljon vuotoa saa tulla, että vielä kaikki päättyisikin hyvin. Ulkopuolinen tämä nyt ei kerta ole, kun kohtu oli kasvanut.

Toisaalta toivon, että vuotaisi itsekseen ettei tarvisi lääkkeellistä tyhjennystä tai kaavintaa. Mutta millaisia kipuja tässä sitten voi tulla tai voiko tämä mennä kesken ettei tulekaan? Kuinka kauan tätä vuotoa kestää? Kysymyksiä joihin ei ole yhtä ainoaa vastausta.

Poistun nyt maisemista. Tullenen kertomaan miten kävi, kun joskus saan tietää. Uusi ultra on joskus edessä ja testit onko raskaus ohi.

Toivon kaikkea hyvää teille.

[/quote]

Kommentit (5)

[color=darkviolet]Kävin sitten tänään äitiyspolilla, kun en jaksanut miettiä mikä on. Soitin ja sanoivat, että saan tulla milloin vaan, koska minulla on lähete valmiina.

No eipä siellä selvinnyt mitään! Tosi hyvä ultralaite, mutta kun tämä on niin pirun alussa niin ei voi tietää. Kaavintaan ei passitettu, kun ei voi sulkea pois etteikö joku olisi kehittymässä. Kahen viikon päästä menen uudestaan, jos sitten jotain jo näkisi.

Otti varulta tulehduskokeen. Yäk eipä oo ikinä otettu ja tuntu tosi ilkeelle virtsaputkessa. . .kohdunkin paineli, mikä on aina inhottavan tuntusta myös. Ole siinä sitten rentona!! Hyvähän se on, että tutkitaan, mutta tulee mietittyä, että kaikkeen sitä joutuu.

Verikoe viimeisenä ja onneksi kaikki verenkuvassa ok. Hemppa oli 139, joka on multa tosi hyvin.

Nyt sitten odotan, että tulis 9.11 pian. Jos tulee rankemmin vuotoa tai kipuja niin sitten tietenkin meen heti. Mutta rauhallisena pitäisi vain odotella. . .

Toivotaan että vuoto loppuisi ja kaikki kääntyisi parempaan päin. Itselläni edellisellä kerralla vuoto oli niin runsasta että pönttöön plomsahteli hyytymiä ja tavallinen side ei riittäny vaan piti käyttää synnytyssidettä. Kipua ei ollut. Vuotoa kesti pari tuntia mutta rauhoittui, joilloin lääkäri antoi hieman toivoa että ei ehkä menekään kesken.... joillakin ilmeisesti voi olla tosi runsastakin vuotoa alkuraskaudessa.Siskollani oli keskimmäistä lastaan odottaessa kuukautityyppistä vuotoa ja kaikesta huolimatta kaikki päättyi hyvin. Ravasi sitten yksityisellä ultrassa ja tietysti oli paniikissa koko alkuraskauden ajan kunnes vuoto loppui.Älä menetä vielä toivoasi Zatu!

Suuren suuri lohdutteluhalaus...Ei oikein löydy sanoja millä lohduttaisi.

Otan todella osaa, ja olisin todella toivonut että nyt olisitte nyytin kotiinne saanut. Mutta eihän vielä menetetä toivoamme, eihän =)Jaksamista ja voimia raskaaseen tilanteeseen...C.

.. vaikkei se sinun tuskaasi ja olosi yhtään helpotakaan. tälläisessä tilanteessa ei ole sanoja mitkä lohduttaisivat tuskassasi. Voimia ja uskoa tulevaisuuteen!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat