Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jalat jäässä vaunuissa...vinkkejä pakkaspukemiseen?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

-1 astetta pakkasta ja 7,5kk pojalla ihan jääkylmät jalat kun nostin sisälle ulkoa nukkumasta. Olimme olleet myös puistossa.Vaikka oli:

topatuissa Brio Novan vaunuissa ilman koppaa. Melko ahtaat sisätilat kun päällä on:

(Pipo,)Hupullinen Tutan toppahaalari, alla tosi paksu villapuku jonka alla body+housut. Jaloissa ohuet sukat joitten päälle mahtui juuri ja juuri äitiyspakkauksen toppakengät.Ja villahuopa jalkojen ympärille paketoituna ja vaunujen oma tuulta pitävä suojapussi.Onko tietoa mitkä kaupat myy esim. nukkumapusseja vaunuihin. Brio Novaan ei mahdu makuupussi kun pojalla on mittaa yli 70 cm ja hartiapankki leveä...

Kommentit (7)

Joku jo kirjoittikin tästä, mutta laitan vielä lisää pökköä pesään. Eli villasukat sukkien päälle, töppösten alle, niin kyllä pitäisi pysyä lämpimänä.

Minä ostin sellaiset pienet untuvatöppöset. Sisäkäyttöön vissiin tarkoitettu, mutta meillä laitetaan kylmällä säällä villasukan lisäksi ja varpaat ovat pysyneet lämpiminä.

eli ruskovillaa/pässinpökkimää + reiman toppakenkäset jalkaan niin pärjää kyllä äp-makuupussin/toppapussin kera + jalkapeite on hyvä tuulensuoja vielä.

ainakaan meillä ei niissä pysy jalat lämpiminä jollei laita ohuiden sukkien / sukkahousujen ja tossujen väliin villasukkia.

siis jo näillä " pakkasilla" . kovalla tuulella jalkapeite on must.

eli vauvalla on päällä Ruskovillan body ja villapotkarit, siis alimmaisena. Se oli ainoa konsti, joka piti tuo, nyt jo 8v:n varpaat lämpimänä vauva-aikana, ja sama näyttää toimivan tällä pikkuveljelläkin. Siinä on päällä yhdet ohuet villasukat, lapaset, paksumpi villapuku, ohut villainen kypärämyssy, fleecehattu ja koko hoito moneen kertaan pestyssä äp:n pussissa (18v vanha...)Olen huomannut, että se alin kerros on se joka lämmittää, eli ens alkuun voisi koittaa 100 % villasia sukkia alimmaiseksi varpaisiin?Meidän esikoisella oli aina parpaat ihan jääkalikkana, mutta en silloin keksinyt siihen keinoa, joten ne vaan oli. Eikä se kyllä ihmeemmin sairastellut...

Osta lämpöpussi ja jalkapeitto, johan alkaa tarkenemaan.Meillä oli viime talven paukkupakkasilla matkarattaat käytössä ja loistavasti pärjäsi ja vauvalla oli lämmin.Meillä oli normaalit vaatteet, ja paksu/iso fleece lämpöpussi ja pehmeä koppa.Nyt tänä talvena samoin mennään, vauvalle normaalit ulkovaatteet. Ja lämpöpussi ja jalkapeite (koska ei tietenkään koppaa enää käytössä).Meillä on kaksi jalkapeittoa, toinen tuosta pehmeästä kopasta saatu ja toinen ihan virallinen matkarattaiden jalkapeitto. Ostin myös avajaistarjouksesta untuvalämpöpussin 22 eurolla. Tuskin tarvitaan vielä. Ostin sen varmuudeksi lähinnä jos joskus talvella käytetään pieniä istumarattaita esim. Brion Poneja tai vastaavia.

Huomasin vasta nyt, että kysyitkin missä myydään noita =)Käsittääkseni niitä on ihan joka puolella. Mutta Lastentarvikkeessa ne on tosi kalliita. Kannattaa katsella tarjouksia.

Uusimmat

Suosituimmat