Mitä ajattelet jos sua hoitaa akneinen kosmetologi?

Vierailija

Kommentit (8)

Vierailija:

Lainaus:


Ei sille aknelle aina voi mitään.
Monet nuoret kosmetologit ostaa köyhyyksissään tuotteensa halpahalleista ja sit myyvät asiakkaillensa jotain mistä eivät tiedä yhtään mitään. Nämä tällaset kosmetologit kyllä ihmetyttää suunnattomasti, ei parturikampaajatkaan pese tukkaansa pirkka shamppoolla, ei ainakaan pitäisi.

kaikki mönjät, kalliit ja halvat. Kosmetologilla ramppasin yhtenään. Ja ihotautilääkärillä. Ei auttanut. Eli aina ei ole akne viitseliäisyydestä kiinni.

Koska akne on sairaus ja se johtuu useinmiten sisäsyntyisistä syistä, mun tapauksessa hormoneista, kaikkeni tein oireiden lievittämiseksi (ihonpuhdistuksia useita/kk). Mutta akne hävisi vasta kun tulin raskaaksi.Hävetti todella paljon olla töissä ja huomasin kyllä että asiakkaat tuijotti ihoa. Ei se mukavaa ollut...

t. nyt hyväihoinen kosmetologi

Toisaalta aknesta kyllä näkee jos se on oikein se kunnon " tauti" ... mutta jos naama olis vaan epäpuhdas ja sevästi hoitamattoman näköinen niin en kovin luottaisi ko. ihmisen taitoihin....vaikka suutarin lapsilla ei ole kenkiä...

Vierailija:

Lainaus:


i]Monet nuoret kosmetologit ostaa köyhyyksissään tuotteensa halpahalleista ja sit myyvät asiakkaillensa jotain mistä eivät tiedä yhtään mitään. Nämä tällaset kosmetologit kyllä ihmetyttää suunnattomasti, ei parturikampaajatkaan pese tukkaansa pirkka shamppoolla, ei ainakaan pitäisi.
Ei muuten osta, koska samalla hinnalla saa maahantuojalta tuotteet tukkuhintaan. Todennäköisesti samoja tuotteita käyttää itse, mitä myy asiakkaille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat