Siivousgurut apua!!! Valkoiset keittiönkaapinovet ei lähe millään puhtaaks.

Vierailija

Ovet on kauheilla rasva ym. tahroilla. Oon koittanu tiskiainetta ja keittiö-vimiä. Auttaisko klorite? Ja missä suhteessa sitä kuuluu laimentaa ettei tarttis erikseen huuhtoa???

Kommentit (9)

on ihan loistavia (siis ne kertakäyttöiset). Rasvatahrat lähtee hyvin eikä pyyhintäjälkeä jää näkyviin.Ainut haitta on hinta...ja niitä menee aika paljon :/

sitten kannattaa ostaa Dailyn sellaista. Ainakin ikkunanpuhdistukseen se on aivan omaa luokkaansa. Tämäkin vinkki on muuten saatu täältä av:ltä - ilman suositteluja en olisi varmaan viitsinyt ostaa sitä koska en ole ennen uskonut ikkunanpesusprayhin tms. aineisiin =)Minäkin muuten vinkkaisin niistä mikrokuituliinoista, että niistä on iso apu moneen paikkaan ja toimivat huikeasti ihan ilman pesuaineitakin, nihkeinä. Kannattaa ostaa Sinin mikrokuituliinoja, ne on parhaita.

Keräävät kaiken rasvan ja lian sinne " kolosiin" ja ei lähde millään puhtaaksi. Kunnes löysin niitä ihmesieniä, ovatkohan ne viledan vai svifferin. Sellainen valkoinen pyyhekumin ja pesusienen yhdistelmä. Kastellaan vedellä ja pyyhkäistään lika pois. Toimi ainakin meidän kaapinoville. Ja ei todellakaan tarvinnut hangat, pelkkä pyyhkiminen riitti. Tosin jos on naarmuuntuva pinta ovessa niin ei voi käyttää tätä keinoa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat