Kuinka monen aikuisen kanssa puhut päivittäin?

Vierailija

Lähinnä tietenkin kotona olevat. Olettaisin, että töissä harvoin tulee laskettua... :)Tahdon nähdä, kuinka pienet sosiaaliset piirit kotona olevilla yleisesti onkaan. Omani on aika olematon. Puhun keskivertopäivässä tasan kahden aikuisen kanssa: mieheni ja lisäksi puhelimitse joko äitini taikka jonkun kaverin kanssa.

Kommentit (4)

Miehen kanssa ei välttämättä edes puhuta sanan varsinaisessa merkityksessä kun joskus vie tämän hullujenhuoneen pyöritys kaiken energian ja lopuksi kaadutaan sänkyyn. Hiekkalaatikolla naapurin kanssa ehkä jutellaan jos tuuri käy.

Puhelimessa kuuntelen äitini selostukset säätilan muutoksista.Voiko kellään olla ankeampaa sosiaalista elämää? Koittakaa pistää paremmaksi.

Lisäksi myös usein pihalla tai puistossa muiden äitejen kanssa ja ystävien tai äitini kanssa puhelimessa tai kasvotusten.

En osaa tarkkaan sanoa, mutta veikkaisin, että vähintään 3.

äitini/isäni kanssa soitellaan n. joka toinen päivä. Kaupan kassan kanssa vaihdetaan sananen pari kertaa viikossa. Kavereita näen ehkä kerran kahdessa viikossa. Tekstareita vaihdellaan muuten ehkä kerran viikossa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat