Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mitä kivaa keksisimme miehen kanssa?? Lapsi voi mennä yhdeksi yöksi mummolaan, mutta kauempaa emme hänestä raatsi olla erossa.Asumme pk-seudulla.Kommentit (4)

sitten jonnekin konserttiin/teatteriin/elokuviin (mistä nyt kukin sattuu pitämään) ja sitten vaikka vielä yömyssyille johonkin kivaan pubiin missä voi jutella.

tunnelmallinen ja mielettömän hyvät safkat+mukava henkilökunta! Itse en menisi leffaan vaan nauttisin tuolla ihan pitkän kaavan mukaisen ruokailun ja kotiin sitten jalka/selkähierontaan kynttilöiden valossa ja kivaa musiikkia taustalle ja. silleen.. Pitäkäähän kivaa, minne menettekin!

Lapsia ei saada ainakaan yön yli hoitoon joten jotain mukavaa lasten kanssa tehtävää pitäisi kehitellä... Mekin asutaan pk-seudulla.Varmaan laitetaan pöytä koreaksi täällä kotona huomenna.

Elokuviin ja syömään tai toisinpäin on pikkulapsen vanhemmille luxusta. Ei vaan tule heti mieleen, kun luulee, että pitäis olla jotain elämää suurempaa ja hienompaa...Yömyssyt jää miehelle, kun kakkosta odottelen.

Uusimmat

Suosituimmat