Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mielestänsä parhaita kasvattajia taitaa olla ne joilla ei ole omia lapsia...kokemuksia?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mieheni kertoi eilen töistä tullessaan kuinka työkaverit (miespuoliset)taas olivat ohjeistaneet häntä lasten kasvatuksessa...

Mieheni oli kertonut heille kuinka edellisenä yönä hän oli ensin mennyt esikoisen viereen lohduttamaan tämän itkiessä (näki pahaa unta), pari tuntia sen jälkeen oli kakkonen alkanut itkeä (kasvukipuja) ja niinpä isi meni hänen viereen hieromaan lapsen kipeitä jalkoja...aamulla isiä hieman väsytti!

Työkavereiden kommentti oli: Tää on just tätä! Kylläpä teidän lapset pompottaa teitä pahasti!!! Senkun sanot lapsille vaan että suu kiinni, omaan sänkyyn takasin ja vauhdilla ja sitten huoneen ovi kiinni!!! Ei kuulemma lapset enää valvota ja " pompota" !Hoh Hoijaa!!! Kylläpä miestäni hieman nauratti, totesi heille vaan että katsotaan sitten kun teillä on omia lapsia kuinka hyvin ja pitkään teillä joka yö nukutaan ja kuinka paljon teitä " pompotetaan" !!! Sanokaa sitten kipuja tai pelkoa itkevälle lapselle, että suu kiinni ja nukkumaan!Kyllä meillä ainakin lapsia hoivataan, vaikka yölläkin, jos on tarvetta, eikä lapsen kasvukivut ja pelot ole todellakaan pompottamista!!!

Kommentit (2)

meidän tuttavapiirin paras neuvoja on niin ikään miehen entinen kollega. Kyllä olis maailma hyvä paikka jos hän saisi kasvattaa kaikki lapset ;-)

Uusimmat

Suosituimmat