Vierailija

Kotoamme on löytynyt silloin tällöin ällöjä vaaleita " toukkua" . Pituudeltaan alle sentin ja laihoja. Ötököillä on monta pientä jalkaa. Useimmiten toukat ovat olleet pyykissä, joka syystä tai toisesta on jäänyt johonkin pidemmäksi aikaa. Tänään esim pyykkikasasta, joka oli tippunut korin taakse. Ötökät selvästikin pysyttelevät poissa valosta ja lähtevät liukkaasti liikke, kun niiden päältä nostaa esim vaatteen pois. Mitähän voisivat olla? Tai tietääkö kukaan mitään " ötökkäsivua" , josta asiaa voisin itse tutkia. Oksettavia ovat ja haluaisin niistä eroon.

Kommentit (8)

Meillä on vessassa sokeritoukkia. Viihtyvät nimittäin kosteassa. Minusta ne ovat jotenkin viehättäviä ja äärimmäisen kunnioitettavia eläimiä. Ne ovat asuneet maapallolla yli 300 miljoonaa vuotta.

Rivitalossa koko talo pitää myrkyttää.Itse hävitin kerrostalosta myrkyllä nimeltä Baygon. Muutaman viikon ajan ruiskuttelin myrkkyä laittialistoihin, kynnyksiin yms. Joka ilta mäntysuopaa ja kuumaa vettä lattiakaivoihin ja lavuaareihin, jotta uusia toukkia ei pääse tulemaan. Vaatii vaivaa, mutta hävitys voi onnistua.Jos toukkia on paljon, niin jossain voi olla kosteusvahinko. Toukat voivat levitä myös koko asuntoon, jos et pidä varaasi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat