Katselin tänään kaupungilla noita ihailtuja Reimatecejä.

Vierailija

Mun makuuni värit olivat vähän tylsiä, sellaisia ihan perusvärejä. Ei ulkonäkö tietty tärkein ole. Mutta kun valinnanvaraakin on olemassa, niin voihan sitä muutakin kuin Reimatecin ostaa..

Sivut

Kommentit (29)

Ihmettelen suuresti tuota termiä " perusväri" , koska itse en sitä yhdistäisi Reimateciin. Olen ostanut Reimatecejä nimittäin juuri sen vuoksi, että inhoan sini-puna-keltainen linjaa, joita suurin osa haalareista on. Reimateceissä on kauniit murretut sävyt, marjapuuronpunaista, vanhaa vaaleanpunaista, beigeä, harmaata jne.

Katselin lastenvaateliikkeen Reimatecejä, siinä oli kokobeige, suklaanruskea, vaaleansininen ja marjapuuronpunainen. Minusta tosi kauniit, yksiväriset.Muita mitä olen katsellut ovat ainakin Remu, Jonathan ja Lassie, mutta ne ovat kaikki ihan liian kirjavia värihässäköitä minun makuuni. Mutta otan toki vinkkejä vastaan, ainahan se on kiva jos on vaihtoehtoja. Mutta kun täällä vaan toitotetaan sitä että " nätimpiäkin on" mutta kukaan ei kerro että mitä ne ovat?

Vierailija:

Lainaus:


Itselläni ei ole oikein tietoa muista kosteussuojahaalareista eikä varsinkaan siitä, mistä saisi nätimpiä. Ei Reimatecit minustakaan maailman kauneimpia ole, mutta laatu on ollut tosi hyvää. Uskon, että muissakin olisi, jos vain tietäisin, mitä muita merkkejä ja malleja on olemassa.
Kauneus on toki katsojan silmissä, ja minusta ainakin kausittain vaihtelee tuo kauneus tai rumuus eli en osaa sanoa että joku merkki olisi aina ruma ja toinen aina kaunis.Kosteussuojahaalareita on ainakin Remulla, Travallella, Lassiella ja Lennellä Reiman lisäksi. Näistä Lassie on varmaankin halvin. Meidän muksulla yhdet lassietecit on olleet, ja olin niihin tosi tyytyväinen.Nyt ostin Stockan hulluilta päiviltä Lenne-haalarin, ja siinä hinta-laatusuhde on mielestäni myös kohdallaan tolla 39 Euron hinnalla.

On turvallisempikin väri kun erottuu maastosta! Miksi lasta ei saisi pukea iloisiin väreihin, ei mene montaa vuotta kun värit ja kuosit muuttuvat niin tylsiksi että saa vain hakemalla hakea jos värejä haluaa. Kouluikäisten vaateosastot on ainakin niin pullollaan hautausmaatavaraa, että minä aion pukea lapseni värikkääksi sen pienen ajan kun voi.

että ne ovat sillai tunnistettavasti samasta puusta veistettyjä kaikki. Ulkoisesti siis joka toisella lapsosella näyttäisi olevan samanlaiset haalarit, eri värisiä vaan. Tuo samanlaisuus ei riipu siitä onko Tecit vai Peuharit vai jotkut muut tarkemmalta nimeltään.

Mä oon vissiin aika trenditiedoton, kun en tunnista ilman, että katson, mitä haalarissa lukee ;) ja yleensä lukee niin pienellä etten kehtaa esim. kaupassa mennä tutkailemaan vieraiden muksujen haalarimerkkiä :D Sentään oman muksun haalarimerkit tiedän, mutten välttämättä tunnistaisi samanlaista jonkun muun yllä. Onko mulla ns. huono haalarisilmä tjtn?

on kauniina pidetty merkki, joka ei ole vielä tullut tässä ketjussa esiin. Tämä lähinnä sille joka ylempänä kyseli haalarimerkkien perään. (Ticketit ovat yksivärisiä ja niissä on hohtava pinta; jotkut mielestäni erittäin kauniita, mutta eivät kaikki.)

Mun mielestä Lassiella liian kirkkaita värejä. Rasavillillä outoja väri/kuvioyhdistelmiä, Lennen mallistosta suurin osa on kauniita sävyjä ja malleja, Jonathanin mallistosta suurin osa nättejä värejä, Travallen Remut pääosin yksitoikkoisia, liian tavallisia, löytyy myös jokunen poikkeuskin , Reimatecillä ylivoimaisesti kauneimmat värit. Tänä vuonna kylläkin poikien haalarit aika synkkäsävyisiä.

Itselläni ei ole oikein tietoa muista kosteussuojahaalareista eikä varsinkaan siitä, mistä saisi nätimpiä. Ei Reimatecit minustakaan maailman kauneimpia ole, mutta laatu on ollut tosi hyvää. Uskon, että muissakin olisi, jos vain tietäisin, mitä muita merkkejä ja malleja on olemassa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat