Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko naistenklinikalla ammetta käytössä ja saako siellä synnyttää ammeeseen? Mitä kokemuksia? Kättärillä näyttää onnistuvan, mutta valitsin nkl:n, koska on meille paljon lähempänä ja sinne on huomattavasti helpompi mennä.tiger

Kommentit (4)

kyllähän sen sairaalan voi vielä vaihtaa, jos haluat veteensynnytyksen olevan mahdollisuutena. P-k seutu on ihanteellinen siinä mielessä, että siihen valittavina olevien sairaaloiden piiriin kuuluu monta sairaalaa mistä valita. Niistä vaan ei aina neuvolassakaan aina kerrota. Tammisaari, vesisynnytysten mekka, kuuluu myös tähän piiriin, joten sinulla olisi oikeus mennä sinnekin. Samoin Espoossa Jorvin sairaalassa voi synnyttää veteen.Jos olet ensisynnyttäjä, yleensä tuo välimatka ei ole ongelma. Sitä miettii vähän liikaakin että entäs jos en ehdi sairaalaan ajoissa... :)

Omalta kohdaltani voin sanoa, että esikoista tehdessä lähdettiin kotoa klo 23 kun mielestäni kivut olivat aivan sietämättömät. Supistukset olivat alkaneet sinä aamuna. Neiti syntyi vasta klo 6 seuraavana aamuna.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat