Vierailija

Niin, ja tämänhän me karpit olemme tienneet jo kauan.." Rasvaiset herkut ovatkin terveellisiä

Rasvainen juusto, voi, täysmaito, kerma ja jogurtti saattavat vähentää riskiä sairastua suolistosyöpään. Tämä selviää tuoreesta ruotsalaistutkimuksesta, johon osallistui noin 61 000 naista.

Tuloksemme antavat tukea sille, että rasvaiset meijerituotteet sisältävät aineita, jotka antavat suojaa syöpää vastaan, sanoi väitöskirjan tekijä Susanna Larsson Karoliinisesta yliopistosairaalasta. Tutkimus tehtiin 40-76-vuotiaille naisille. Sen mukaan tuhteja maitovalmisteita neljä kertaa päivässä nauttineilla sairastumisriski oli yli 40 prosenttia pienempi kuin niillä, jotka söivät samanlaisia herkkuja kerran päivässä.Julkaistu 24.10.2005 11:41:28"Lähde: http://www.turunsanomat.fi/viimeuutiset/?ts=1,103:1001:0:0,4:27:1:0:0;4:...

Kommentit (12)

vähärasvaiseksi tai rasvattomaksi mainostettua, vaan ainoastaan normaalirasvaisia maitotuotteita. Kumma vaan kun niitä saa nykyisin melkein etsimällä etsiä, kuluttajat on niin täysillä tässä rasvahysteriassa mukana ettei normaalirasvaiset kuulemma myy - kysäisin eräältä Ingmanin tuote-esittelijältä joka tuputti minulle loufät jogurttia.

Esim isosta Citymarketista ei saa punaista viiliä! Onneks Suomeen on kuitenkin rantautunut tämä eräs ulkolainen kauppaketju, josta saa vielä esim. normaalirasvaista raejuustoa!

Onneks oon jo aika päivää sitten vaihtanut light-tuotteet taas normaalirasvaisiin. Laihdun ja voin hyvin! Hyvä että tätä tietoa aletaan vihdoin julkaista Suomessakin!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat