Ketkä jätitte seksin avioon, miten selvisitten kiusauksista?

Vierailija

Sivut

Kommentit (28)

Ollaan oltu pian 8 vuotta naimisissa ja myös harrastimme seksiä eka kertaa hääyönä.Tietysti joskus mietin, että olishan se kiva, jos olis miehellä heti casanovan otteet, mutta toisaalta, vaikka olisi ollut kokenutkin, ne temput eivät välttämättä olisi minuun tepsineet. Kyllä se luonto etenkin tässä asiassa tikanpojan puuhun ajaa, ja on kyllä aikaa oppia, samoin kuin muitakin yhteiselämän asioita miten toinen toivoo, että häneltä pyydetään anteeksi ja miten tehdään päätöksiä jne.SIinä mielessä onkin hassua, että kun katsoo pitkiä avioliittoja, niin kyllä se arki parisuhteessa on ajallisesti paljon enemmän jotakin muuta kuin keittiön pöydällä köyrimistä. ja kuitenkin nuoret parit keskittyvät ihan hirveästi seksiin muun tuntemisen kustannuksella ja se seksin hyvä olo sitten peittää niitä huonoja puolia, että tuntuu hyvältä vielä pitkään sen jälkeen, kun ilman seksiä olisi nähnyt, ettei homma toimi.Toki aviossa on ollut vaikat ja paremmat hetket, mutta myös itse allekirjoitan, että myös seksin alueella olemme menneet koko ajan parempaan päin, kun oppinut lisää ja tullut avoimemmaksi puolin ja toisin pyytämään ja kertomaan asioista, mistä tykkää jne.

Silloin on avioliittoa solmittaessa hyvin vahva yhteenkuuluvaisuuden tunne. Se kantaa vaikeidenkin aikojen yli.Eikä tarvitse miettiä entisiä suhteita. Oiskohan siinä yksi avuioliiton kestävyyden syy????

nostan hattua niille, jotka odottavat perinteisesti hääyötä, tietty onhan se maailman enemmistön tapa edelleen esim. käytännösäs kaikki muslimimaat ja monet muut. Ja meilläkin vielä pari sukupolvea sitten. Luin justiin opiskelijalehdestä, että vielä 70-luvulla ei päässyt samaan kämppään opiskelija-asuntoihin, jos ei ollut naimisissa.Mutta siis toisaalta olis varmaan ihanan romanttista ollut olla neitsyt hääpäivänä ja tehdä sillai perinteisesti että sitten perustaa kodin jne.

oli joitakin periaatteita, kuten ettemme nuku samassa sängyssä, vaikka toistemme luona olimmekin paljon yötä. Samoin oli rajat kosketukselle; joka paikkaan toisessa ei saanut koskea. Joskus piti myös ottaa vähän takapakkia, eli luopua tietyistä jutuista kuten kiihkeistä kielisuudelmista vähäksi aikaa, kun huomattiin että ne olivat tässä mielessä " liikaa" .

Eipä se ukon värkki mikään suuri ole...mutta enhän naimisiin sen kanssa mennytkään.Hyvin mies hommansa hoitaa vaikka mikään halko olekaan.En siis pettynyt.Ei myöskään haitannut pätkääkään molempien neitsyys, olipahan vaan hauskaa opetella ;o)

Se ainoa oikea oli oma aviomies.En ole jäänyt mistään paitsi. Haluttomuutta ei ole ollut koskaan. Ei myöskään himoa muualle. 20 vuotta oltu yhdessä ja edelleen seksi on ihanaa.

Eli kyllähän se monta kertaa itsekuria vaati, mutta piti etukäteen suunnitella, ettei tuu tilanteita hirveesti, missä pääsis olemaan kahdestaan varsinkaan illalla myöhään. Ja ikinä ei jääty toiste luo yöksi tai riisuttu toisen nähden tms.Laivalla varattiin kaksi eri hyttiä, koska muuten olisi varmasti ollut vaikeaa, nytkin vähän liiaksi lipsuttiin 3 vuoden seurustelun aikana ja valmiiksi jo tunnettiin kyllä monta vuotta sitä ennen. Eli suunnilleen kaikkee muuta tehtiin, mutta ei yhdyntää ja vaatteet pysy suunnilleen päällä, eli koska sai, muttei katsoa, heh :) Mutta kyllähän sitä aina sitten katui ja teki päätöksiä... Parempi olisi ollut sopia tosi tarkat rajat heti alkuun eikä antaa tilanteen lipsua kuukausi kuukaudelta...No mutta hyvää kannatti odottaa :) Luottamuskin on kyllä toiseen hyvin vahva, kun näki miten monta kertaa hillitsi itsensä silloin seurusteluaikana, vaikka esim. armeijasta tullessa varmasi horminit hyrräsi :)

Ja ihan hirveesti jännittikin, mutta se oli kuitekin sellaista ilonsekaista positiivista jännitystä, varmasti tilanne olisi ollut eri, jos miehellä olisio llut muita suhteita.Eli aamukampa häihin oli käytössä ja varmaan vuoden ja voi sitä odotuksen ihanuutta ja tuskaa, kun kuvitteli, millaista on sitten jatkossa herätä niin ja niin mone yönpäästä toisen vierestä ja saa toteuttaa kaikki romanttiset haaveensa eikä tartte illalla lähteä kotiin enää toisen luota.ja sitten hääpäivänä voi sitä tunnetta ja kun pappi julisti aviopuolisoliksi niin melkein olisi mieli tehnyt mennä takaoven kautta kammarin puolelle, heh :) No jonnekin seitsemään tai kahdeksaan maltettiin kai juhlissa olla, että pääsi sitten hotellille ja oikeasti, oli ihanaa vaikkei ihan eka yönä varsinainen yhdyntä tainnutkaan vielä onnistua, mutta muuten oli kivaa. en edes muista mikä siinä oli, mutta sen muistan, että häämatkalla lemmitiin varmaan kolme kertaa päiväss sitten parin päivän päästä ;)

Ei kaikkia lahjoja tartte saman tien siinä sitten avata, jos ei siltä tunnu vaan harjoitella yhdessä. Me ainakin etukäteen kerrottiin ajatuksista, luettiin kirjoista jotain teoriaa ja sitten yhdessä opettelemaan.Musta olis ainakin jo ajatuksena ahdistava, jos miehellä olisi ollut muita ennen minua. Luultavasti jollain tasolla aina ajattelisin, että tykkäsköhän siitä enemmän ja olikohan parempi sängyssä jne.Sitä paitsi aiemmassa seurustelussa, vaikken siinäkään sänkyyn asti mennyt sen muutaman vuoden aikana, niin huomasi, että miten vahva seksuaalinen voima on, eli jos se tulee mukaan hirveen aikasin, niin sen saama vetovoima vetää yhteen liiaksi jo siinä vaiheessa, kun ei mitenkään ole nähnyt, onko muilla tasoilla tarpeeksi yhteyttä. Eli vaikkei sänkyyn asti menty, monta viikonloppua kun pitkästä aikaa nähtiin kyhjätiin sohvan reunassa ja peitettiin siihen pikkupuuhailuun aika, jona olisi voinut nähdä ihmisiä ja katsoa, miten toinen eri tilanteissa käyttäytyy, olisi voinut harrastaa, jutella hankalista asioista jne. Nyt liian pitkään meni, että seksintapaisella peitti hankalat tunteet alleen. Avioliitossahan se sitten on vaan hyvä, että seksi saa vetämään tyypit yhteen, jotka jo on muutenkin sitoutuneet toisiinsa.Eli siksi sitten uudessa suhteessa seksi kanssa oltiin tiukempia, koska se kyllä fyysisessä mielessä 99% toimii (ja lääkärina vulla loputkin) jos muut puolet on kunnossa.Sitä paitsi minusta on vastuullista että joka kerta kun harrastaa seksiä tiedostaa, ettei MIKÄÄn ehkäiksyväline ole 100%. Minä en olisi ollut valmis äidiksi esim. 17-vuotiaana ja siksi jätin seksinkin vasta avioliittoonn, koska aborttiin en olisi ollut valmis.

Eli olen miettinyt ihan samaa kuin toistaiseksi viimeinen kirjoittaja, että ehkä ennen kaikkea siksi uskottomuus on niin yleistä, että avioon meneessä nykyisin niin monella on ollut moniakin seksikumppaneita tai sen ainoankin kanssa suunnillen heti kun on siltä tuntunut on voinut tehdä mitä tykkää.Eli siis EI OLE KOSKAAN OPITTU HILLITSEMÄÄN ITSEÄ JA ODOTTAMAAN. Eli on tämä kaikki-pitää-saada-nyt-tai-heti -mentalitettii. J akun tulee muutama kunnon riitä ja siinä on vielä sitten firmassa hyvännäköinen muija, joka ei paljon liittoa kunnioita tia siitä tiedä ja vähän alkoholia alla, niin ihme, ettei uskottomuutta ole vieläkin enemmän.Eli kunniaan itsensähillitseminen, sitä aivan taatusti tarvitaan vielä avioliitossakin!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat