JUMBO- taas vastasyntyneitä, yksi itki äitinsä olkapäällä,

Vierailija

toinen isänsä käsivarrella ja kauhee meteli ja tungos. Jos sairaalassakin on hämärää ja hiljaista ettei vauva pelästy, niin aika harppaus on se sitten viedä Jumbon avajaisiin, KAUHEETA!

Sivut

Kommentit (65)

ja antaa muiden vain ihan vapaasti mennä vaikka mihin avajaisiin. Jos heidän vauvansa sitten saavat jonkin pöpön tai muuta kamalaa, niin omapa on asiansa !

Ensin täällä meuhkataan:IMETÄ, IMETÄ, IMETÄ!!!Imetä vaikka saatana henki lähtisi ja vaikka sitä pitäisi tehdä 24/7.Ja sitten meuhkataan vauvan hoitoon laittamisesta:HOITAKAA ITE VAUVANNE!!!

Ja entäs nyt??Nyt sitten pitäis antaa vauvat hoitoon pulloruokinnalle, että että ei vauva muutu psykopaatiksi Jumbossa??!!

KOITTAKAA JO PÄÄTTÄÄ, JUMALAUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kauaksi, että saa ostettua edes sen maitopurkin.

Ja näihin kommentteihin, että vauva hoitoon. Etenkin pk-seudulla tuntuu olevan erittäin yleistä, että naapureita ei tunneta. Vietkö vauvasi alakerran poikamiehelle, jota näet ehkä kerran kuussa.

Ja sitten nämä ystävät. Voihan olla kavereita, mutta jos kaveri asuu vaikka Espoossa tai Hki keskustassa, niin varmasti kukaan ei tule hoitamaan lastasi kymmeneksi minuutiksi tuollaisista matkoista.

Ja yksi mitä tällä palstalla aina " viljellään" , nämä isovanhemmat, kummit yms. Meitä on paljon pk-seudulla, jotka ovat joutuneet muuttamaan tänne pakolla (työn perässä, kun muualta Suomesta siirretään kaikki työpaikka Helsinkiin) ja ne mummot on kaukana, satojen kilometrienkin päässä.

Tuntuu, että suurinosa av-palstalaisista ei tätä tajua, että ei se mummo ole joka kauppa reissuun tulossa hoitajaksi. Osa on vaan tottunut siihen, että kyllä se mummi tulee, jos haluua vapaata, tai levätä tai nukkua tai mennä miehen kanssa jonnekin tai vaikka vaan kauppaan.

On vaan asioita joita on pakko tehdä.

mene vauvan, nimenomaan huutavan kanssa perhekerhoon, niin saat sata mulkaisua ja illalla luet av:lta että " siellä oli joku äiti huutavan vauvan kanssa" !!!!!!!!!!!!!ítsekään en kyllä avajaisiin vauvan, edes tämän 4kk kanssa.

mutta ruokakaupassa on tosiaan pakko, ja kyllä sitä sielläkin meteliä on.

kun mies on matkatöissä, niin yksin sinne kauppaan on mentävä. Vauva kantoliinassa, 2n kärryissä ja 4v vieressä.

Vierailija:

Lainaus:


Kun vauva syntyy, sitä imetetään ja hoidetaan itse kotona. Ei mennä Jumboon. Sitten kun vauva on vähän isompi, mennään taas Jumboon, mutta ei olla siellä koko päivää. Jäljelle jäävänä aikana tehdään jotain kehittävämpää kuin shoppailu.Näin vauvastasi kasvaa tasapainoinen yksilö.
Oma poikani oli vajaa 5kk kun käytiin Sellon avajaisissa ja kyllä kadutti siellä tungoksessa vaunujen kanssa, viimeistään siinä vaiheessa kun pojalle tuli nälkä päätin etten ikinä, IKINÄ enää lähde kauppakeskukseen rintalapsen kanssa puolta tuntia pidemmäksi ajaksi...

Vierailija:

Lainaus:


meidän vastasyntynyt huusi päivät aamusta iltaan joten lopulta ei ollut pirunkaan väliä missä sitä kanniskeli. paras valita paikka missä itsellä hermo lepää.Toinen juttu on se että vastasyntyneet ovat muutenkin käpertyneitä ihan omaan maailmaansa, joten ne ei kai piittaa siitä missä käydään. Mitä varten pitäisi sulloutua neljän seinän sisälle? Ei elämä sellaista ole muutenkaan.
Äiti voi opetella eri keinoja lepuuttaa hermojaan, joku ehdotti jo perhekahviloita yms. Sieltä saa vertaistukea ja ehkäpä joku suostuu välillä kantamaan pikkuistasi. Keskustelemalla voi löytyä vinkkejä, millä joku toinen on helpottanut vauvan oloa tms.Vastasyntynyt EI pidä metelistä ja hulinasta. Ei ole käpertynyt omaan maailmaansa, vaan kaipaa jo alusta asti kontaktia. Vauva varmasti käpertyy omaan maailmaansa, jos viedään kauppakeskuksen avajaishulinaan. Luepas uudelleen, mitä nykyään tiedetään pienen vauvan ensimmäisistä kuukausista ja vauvan tarpeista tuona aikana.

Ei haittaa vaikka sen lausuja on narkkari, pedofiili tai lapsen hakkaaja, paras äiti silti!Ja käsi ylös kenen on päästävä juuri JUMBO:n avajaisiin vastasyntyneen kanssa maitoa ostamaan, ei taida kovin montaa kättä nousta..Voi sinne moni haluta, mutta vastasyntyneen paikka se nyt vain ei ole " parhaat äipykät" ! Voitte soittaa vaikka sinne missä lasten hyvinvoinnista tiedetään asiasituntemuksella (esim. synnytyssairalaan, neuvolaan) ja saatte tähän vastauksen. Tietysti se ei aina miellytä se suositus, mutta täsyin selvä suositus se on.Nää on näitä kammottavia vanhemmanpuolikkaita/tai murto-osia, " ne suositukset on niille muille jotka niitä pystyy noudattamaan, itse en pysty kun TAHTOOtahtoo tahtoo" .

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat