Puhua pulputtaako muiden kolme vuotiaat lähes kaiken aikaa?

Vierailija

Meillä on ihan mahoton poika puhumaan,se alkaa heti aamusta kun herää ja loppuu kun nukahtaa.Muutenkin kyllä vilkas kaveri :)

Kommentit (12)

Joo kyllä siitä naurut saa monesti, kun kuuntelee niitä pohdintoja :-)Yhtenä päivänä tuli luokse silmät teelautasen kokoisena ja kysy, että mikä tuo ääni on? Onko se pora vai leijona??Välillä tuottaa ongelmia puhua puhelimeen, kun joutuu sihisemään sinne väliin, että ole hiljaa, äiti ON puhelimessa. Ja muutaman minuutin muistaa ja kohta taas olisi asiaa :-)

Lastenohjelmien aikaan saattaa vähän aikaa olla hiljaa, kunnes tuleekin jo kova tarve selittää juuri katsomamme ohjelma uudestaan. Jos vaikka äiti ei ole ymmärtänyt kaikkea...Täytynee pyytää joulupukilta lahjaksi eareita :-)

Vierailija:

[quote]


Tyttö on paljon vaitonaisempi kuin veljensä. Kyllä hänkin puhuu muttei samalla tavalla eli KOKO ajan kuin veljensä. Onko muita vähemmän puheliaita 3-vuotiaita?[/i

En edes tajua miten toinen jaksaa koko ajan olla monttu auki,mut kyllä se niin piristää päivää ja tulee monet naurut päivän mittaan toisen puheille!

On äänessä kyllä aamusta iltaan. Heti aamulla kun makaa vierelläni juttelee kaikenlaista ja kyselee viisaita:). En saa selkäänikään kääntää kun kaveri tokaisee " ei mä haluan jutella sun kanssa!" . Hih.Tyttö on paljon vaitonaisempi kuin veljensä. Kyllä hänkin puhuu muttei samalla tavalla eli KOKO ajan kuin veljensä. Onko muita vähemmän puheliaita 3-vuotiaita?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat