Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä on 2kk ikäinen tyytö, jolla ei ole n.3päivään tullut ollenkaan kakkaa...Nyt on huutanut aina välillä tosi lujaa kai vatsan väänteitä...Mikä avuksi?

Kommentit (4)

Tyttö on täysimetyksellä, mut ihmettelen et miksi huutaa niin mahottomasti ja samalla maha menee " kovaksi" ja jalatki suoristuu eli varmaan käy mahaan vai mitä vois olla?Ilma vaivoja ei varmaan ku pieree ja röyhtäilee!

Meillä kanssa pojalla " laiska" suoli, 4 päivän välein tuli ton ikäisenä kakka. Tarjosimme satunnaisesti huoneenlämpöiseksi jäähdytettyä keitettyä vettä, niin varmistettiin ettei ainakaan oo kovalla.

On nimittäin ihan normaalia, että pelkkää äidinmaitoa saava vauva kakkaa esim. vain kerran viikossa. ÄM imeytyy niin hyvin elimistöön, ettei kakkaa " jää" . Meidän tyttömme oli tuon ikäisenä juuri sellainen kerran viikossa -kakkaaja, eikä vatsa ollut koskaan kovana.SannaS.

Koitappa ottaa avuks kuumemittari...vauva selälle, mittaria vähän pemppuun, ihan ku ottasit kuumetta. Meillä toimi maha yleensä hetimiten tolla konstilla kun alkoi vauva tuuppaamaan. Ilmakin tulee pois helpommin...ÄLÄ KUITENKAAN OTA TAVAKSI, että ei suoli totu " härnäämiseen" . Meillä kerrankin oli oikeet " markkinat" tolla konstilla. Neuvolasta saat varmaan hyviä neuvoja tohon vaivaan jos jatkuu...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat