Miten olette saaneet juomaan kuumeisen lapsen?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tänään nousi korkea kuume 39C ja juomaa ei ole mennyt kuin 1 1/2- 2 desiä ja vähän banaania. Vaikka kuinka yritän tarjota niin ei. Nyt on vain kahdesta eteenpäin nukkunut.

Kommentit (5)

Meilläkin tyttö (2v 3kk) on äärimmäisen huono juomaan kipeänä. Ainoa mikä meillä kelpaa on pillimaito (pienet hyla maidot) ja joskus pilliomppomehu. Ja nimenomaan pienestä 2dl pahvitötsästä, mukista pillillä ei kelpaa.Vanhan kansan mukaan maitoa ei pitäisi kipeälle antaa, mutta kysyin meidän lääkäriltä tuota ja hän sanoi että tärkeintä on saada lapsi juomaan, vaikka sitten sitä maitoa jos mikään muu ei kelpaa.

lapselle sipsejä tms. suolaista, joka laittaa janottamaan. Tästä vinkistä olen kiitollinen!!! :)Meillä tyttö tykkää kuumeessakin syödä TUC -suolakeksejä ja suklaata, molemmat laittaa janottamaan. Juomana tarjoan " kaikkea" , äidin juomista mausteisista kivennäisvesistä tykkää, samoin " keltaisista mehuista" (ananas, mango, appelsiini). Mehujäätelöt kuuluu myös kuumeisen " ruokavalioon" ...Eikä nestettä tarvitse tosiaan paljoa kerralla juoda, pieniä määriä usein. Juoma-astian vaihtoa kannattaa kokeilla kiinnostavampaan.. Meillä esim. ne Hesen limsapurkit on kova juttu, samoin muutkin ei normaaliin päivään kuuluvat, urheilujuomapullot, tyhjät limsapullot yms.Ei meillä kyllä tyttö ole ikinä kuivunut, vaikka tosi vähän kans meinaa kuumeessa juoda. Tytöllä nousee kuume aina yli 39 asteen, jossa pysyy 2-3 päivää. Panadolilla tai Pamolilla vaan kuumetta alas... jos pissii, niin sehän on merkki siitä, että nestettä on saanut tarpeeksi.

ruuttaan vettä tms ja pieniä määriä kerrallaan suuhun..kyllä siinä nopeasti desikin menee alas kun muutaman ruutan pitkin päivää antaa...

monesti lapsista ruutalla juominen on ollut kivaa ja sillä tavalla olemme saanut kipeänä juomaan...

jos ei vesi maistu kokeilkaa laimeaa mehua tai vaikka maitoa tai kaakaota...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat