Minkäikäiset pikkupojat otatte uimahallissa vielä naisten puolelle?

Vierailija

Kommentit (8)

Vierailija

Lapsi ei pärjäisi yksin miestenpuolella, sen verran hankalaksi on tehty esim. pukukaapit (korttisysteemija pantti ym). on muutenkin arka.

Vierailija


MInullakin alkoi kuukautiset ja rintojenkasvu 10 vuotiaana. Olisi ollut tosi kamalaa jos luokkaa kahta nuorempi poika olisi nähnyt jossain uimahallin pukuhuoneessa. Mielummin otan nyt aikuiset miehet samaan pukuhuoneeseen (ja kaverien kanssa saunutaankin sekasaunassa jne, ei ole noloa tai seksuaalista) kuin olisin ottanut lapsena poikia samoihin tiloihin nakuna.Sama juttu toisin päin, siis tytöt miestenpuolelle isän kanssa enintään kouluikään. Täsmälleen sama juttu, kouluikäisiä alkaa itseään usein nolottamaan jossain vaiheessa.Ja lapsella on oikeus nolostumiseensa, siitä haukkuminen on moukkamaista ja epäreilua, kyllä lapsen ruumista pitää kunnioittaa ja myös siihen liittyvää nolostumista.

Vierailija

että jos vie 8-v. pojan naistenpuolelle, niin samanikäiset tytöt ehkä samalta luokalta kärsivät tästä. Ja tuskinpa se poikakaan haluaa munasillaan tyttöluokkakaverien edessä olla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat