Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

miten teillä tullut hampaita tuplille? meillä a-vauva vielä hampaaton b-vauvalla tuli eka hammas alas eteen ja heti perään ylös ristiin sitten tuli toinen alas ja ylös.nyt ilmeisesti tulossa taas joku hammas kun nuhan kans tullut kaikki hampaat ja taas on nuhaa.

mamma ja tiitiäiset 9kk

Kommentit (4)

Oli vielä niin huvittavaa, kun oli jo pitkään kuolaa tullut älyttömästi ja ikeniä hinkattu ja sitten viikon sisällä puhkesivat molemmille. Tytölle ensimmäinen sunnuntaina, toinen tiistaina ja pojalle molemmat torstaina. Enemäpää hampaita ei kummallekaan vielä tullut, mutta toisaalta ikää onkin vasta 6 kuukautta..-)Dummy + uinuva keijuprinsessa ja unta vastaan taisteleva peikonpoikanen

sitten niitä ei kuulunutkaan, vasta 9kk iässä tuli molemmille 2 ylös. ja siihen tyssäsi taas. vasta yhden vuoden jälkeen on hampaita alkanut sadella suuhun ihan tosissaan. Koko ajan vaan pukkaa uutta tilalle.martina ja lapset 1v5kk

A-tyttelillä on jo 5 hammasta, ollut jonkun aikaa. Neiti B sen sijaan juhli tällä viikolla ensimmäistä hammastaan! Eli aika myöhään puhkesi. Normaalin rajoissa kumminkin, eipä hätää. Hammashoitaja vaan sanoi, että hänen jollain 1v.:llä potilaallakaan ei ollut vielä hampaita, sekään ei ollut vielä poikkeavaa. Kun hampaat puhkeaa myöhemmin, ne myös kuulemma sitten vaihtuvat myöhemmin.

ja heti perään muistaakseni tokakin. Nyt tytöllä on ikää 7kk ja suussa ainakin 5 hammasta. Ehkä jopa 6..en saa kunnolla katsottua:) B tytöllä tuli ekat kaksi vähän ennen ½ vuotis päivää.

sari ja katras

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat