Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Koirani syö leikatut kynnet. Mitä outoa sinun lemmikkisi tekee?

Vierailija

Sivut

Kommentit (36)

- syödä paskaa/raatoja/mitä tahansa pilaantunutta

- kieriä paskassa/raadoissa

jne. haisevat hommat,

outoa on minusta se mikä on myös koirallekin omituista käytöstä,

esim. yksi koirani istuu hievahtamatta vieressäni pitkiä aikoja ja tuijottaa hiljaa eikä reagoi mihinkään kutsuun tms. - olenkin miettinyt

onko sillä jokin epilepsia vai muutenko vaan meditoi.

Samaan jumittumista tekee ulkona, istuskelee metsässä muina koirina puita tuijottamassa.Toisen koirani oudoin juttu on kokonaisten myyrien tms nieleminen sekä " unissakävely" , käy joskus tunnin välein raapimassa makkarin ovea ja se pitää viedä sitten takaisin nukkumaan.Eivät syö naksuja, vaan nuolevat juusto-suola-mönjän käsistäni.Toinen kissoista kuolaa kuin kraana kun sitä pitää sylissä ja silittelee.

on muuten vähä noloa kun on joku hienompi vieras käymässä ja kissa kirtyy kerälle sohvan selkänojalle ja koira hyppää päälle ja käy hömpöttämään. Eikä oo muuten ihan pieni koira. :D

eli kusee ja paskoo yhtä aikaa mielenkiintoisessa köyryasennossa toinen takajalka ilmassa sojottaen :) Rakastaa myös saunomista, välillä tuntuu et tulee kylppärin oven läpi kun ollaan saunassa.Syö ruokakuppiin sektoreita, eli tarkasti syö esim. vain neljänneksen kupista tyhjäksi. Monesti hökeltää suun täyteen ruokaa ja juoksee sängylle. Siellä sitten muklauttaa ne papanat ulos ja syö yhden kerrallaan. Tekee niin monta reissua, että kuppiin jää tämä tyhjä sektori.Oishan noita, ihan omalaatuinen koira..

Meidän kissa on ihan hulluna kurkkuun. Ahmii sitä ja varastaa jos vain pystyy. Kai se toimii niinkuin ruohon syöminen, mutta kurkku ei mun mielestä ole ihan kissanruokaa kuitenkaan..

Noutaa palloa niin kauan kuin itse jaksaisi heitellä. Käy myös saunomassa kanssamme, tosin vain toiseksi ylimmälle lauteelle. Ja syö/maistelee keitettyjä porkkanoita, herneitä ja kukkakaalia. Suolapähkinät menee sekä popcorni. Näitä en tietenkään anna kun pari on niin suolasia eikä kissalle tarkoitettu.

Ei suostu syömään kovalla alustalla. Tulee matolle tai jollekin muulle pehmeälle syömään. Syö kaiken minkä sille antaa. Syö myös omat silmärähmät. Pissaa kun sitä nostaa. Laulaa kun puhelin soi tai vauva itkee. Syö vauvan pulautukset.

Ulkona käveli AINA toisten jätöksien yli upottaen aina jonkun tassunsa läjään. Silloin kun pääsi sänkyyn nukkui kuin ihminen; pää tyynyllä ja muu ruumis suorana tassut kattoa kohti. Ulvoi mukana kun lapseni soitti huuliharppua tai nokkahuilua, rakasti saunomista, sukelteli järvessä ja etsi kiviä! Listasta tulisi loputon.. lepää rauhassa koira kultani!

Kissa on hirvittävän huomionkipeä ja usein ei jätä rauhaan, jos ei pääse syliin. Naukuu äänekkäästi ja " hyökkäilee" kantapäihin kävellessä ja koettaa kiivetä ylös housuja pitkin ja on ihan mahdoton. Kun se oli pienempi annoin sen vaan keikkua olkapäillä kun tein jotain, mutta siitä on tullut liian iso näin vanhemmiten. Usein hengailee pitkät ajat toisella käsivarrellani olkapäätä vasten kun teen jotain pitkin taloa. Leikilläni ajattelin, että katti varmaankin rakastaisi rintareppua ja laitoin sen kerran sinne (siis ei niin, että jalat tulisi läpi, vaan vaan löysään pussiin istumaan, mistä pääsisi helposti itse hyppäämään pois) ja siellä se olisi istunut kehräten varmaan hamaa tuomiopäivään saakka, jos olisin vaan kannellut mukanani...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat